EUROLYGA 2023

Net ir laimėjęs Š. Jasikevičius nesišypsojo: „Tai buvo vienos blogiausių rungtynių“

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius net ir laimėjęs Eurolygos turnyro šeštojo turo rungtynes prieš vietos „Budučnost“ klubą rezultatu 72:60 nesišypsojo. „Tai buvo vienos blogiausių mūsų rungtynių“, – po susitikimo sakė kauniečių strategas.

Kauno Žalgiris, Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Kauno Žalgiris, Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2018-11-09 22:31, atnaujinta 2018-11-09 23:50

Š.Jasikevičius pabrėžė žalgiriečių pergalės svarbą, bet auklėtinių žaidimo kokybe jis liko itin nepatenkintas.

„Svarbiausias dalykas, kai atvyksti žaisti į tokią nepalankią vietą (kaip Podgorica), yra tik pergalė. Mes labai džiaugiamės, kad išplėšėmė šį laimėjimą. Mes tikrai nežaidėme geriausiojo savo krepšinio.“

Kauniečių vedlys teigė, kad aikštės šeimininkai namuose žaidžia sėkmingai ir visiems svečiams Podgoricoje būna sunku grumtis.

„Tačiau vertinant visas „Budučnost“ rungtynes Podgoricoje šį sezoną, matėmė, kad jie privertė visas svečių komandas stengtis iš visų jėgų ir demonstruuoti geriausią savo krepšinį. Mes netapome išimtimi. Mes padarėme daug mąstymo klaidų. Tai ir buvo varžovų išprovokuotos klaidos. Čia yra labai sunku nugalėti. Kalbant bendrai, mes turėtume būti laimingi, bet tiktai dar turime, kur tobulėti“, – dėstė Š.Jasikevičius.

„Žalgirio“ strategas nepamiršo padėkoti savo vyrams už parodytą tvirtą charakterį, kai jiems pavyko „perlaužti“ rungtynes.

„Tai buvo vienos blogiausių mūsų rungtynių šį sezoną. Noriu tik padėkoti vyrams, kurie pademonstravo charakterį ir ištempė šias rungtynes. Bet krepšinio požiūriu, tai buvo prastas susitikimas ir mes neturėtume prieš tai užmerkti akis.“

Rungtynių metu per minutės pertraukėlę Š.Jasikevičius stengėsi aštriais žodžiais prikelti savo vyrus kovai.

„Mes žaidžiame mėšliną krepšinį. Pažadinkite, pagaliau, savo uodegas kovai“, – saviškius ragino Š.Jasikevičius.

Po rungtynių dėl klaidų gausos „Žalgirio“ treneriui pritarė ir Antanas Kavaliauskas.

„Tai buvo sunkios rungtynės. Mes padarėme daugt klaidų ir gynyboje it puolime. Todėl turime jas ištaisyti“, – sakė kauniečių centras, kuris su 12 taškų buvo antrasis pagal rezultatyvumą.

„Sveikinimai, „Žalgiriui“. Jie buvo labiau agresyvesni. Antrojoje rungtynių dalyje mes neradome atsakymų tokiai varžovų agresijai. Mes prametėme daug metimų iš po krepšio. Gynyboje po prarastų kamuolių ir nepataikytų metimų – krito mūsų koncentracija“, – pralaimėjimą įvertino „Budučnost“ treneris Aleksandras Džikičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.