EUROLYGA 2023

Įsiutęs Ž. Obradovičius per minutės pertraukėlę „drožė“ savo auklėtinius

Stambulo krepšinio klubo „Fenerbahce“ vyriausiasis treneris serbas Željko Obradovičius žinomas dėl savo karšto būdo. Eurolygos turnyro ketvirtadienio rungtynėse Tel Avive Ž.Obradovičius per minutės pertraukėlę pakeltu tonu ir su neslepiamu įniršiu auklėjo savo krepšininkus.

 Željko Obradovičius pratrūko per minutės pertraukėlę. <br>AFP/Scanpix nuotr. 
 Željko Obradovičius pratrūko per minutės pertraukėlę. <br>AFP/Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 23, 2018, 10:25 AM, atnaujinta Nov 23, 2018, 10:34 AM

Tuo metu „Fenerbahce“ buvo atsilikusi nuo varžovės „Maccabi“ ekipos rezultatu 30:38 ir strategas akivaizdžiai buvo nepatenkintas tokia dvikovos eiga.

Labiausiai kliuvo trenerio kažko paklaususiam Kostui Sloukui ir šalia jo sėdėjusiam Luigi Datome. Ž.Obdradovičius K.Slouką dar kurį laiką „degino“ pykčio kupinu žvilgsniu.

„Ko tu nori Kostai? Dabar tu klausi (manęs), ką tau žaisti? Visą gyvenimą tu klausi manęs, (ką daryti). Gerai. Visą gyvenimą! Visi jūs. Nori vėliau turėti problemų? Gerai“, – rėkė Ž.Obradovičius.

Pasirodo K.Sloukas prieš pertraukėlę atliko kitą derinį nei buvo liepęs Ž.Obradovičius ir už tai sulaukė aštrios kritikos.

„Fenerbahce“ po atkaklios kovos iškovojo pergalę rezultatu 74:70. K.Sloukas buvo rezultatyviausias nugalėtojų gretose – 18 taškų. Graikas pataikė 5 dvitaškius iš7, 1 tritaškį iš 2 ir visas 5 mestas baudas, atliko 2 rezultayvius perdavimus, atkovojo kamuolį, bet net 5 kartus suklydo.

L.Datome įmetė 8 taškus (1/3 dvitaškiai, 2/3 tritaškiai). 

Stambulo klubas (8 pergalės ir 1 pralaimėjimas) Eurolygos turnyro lentelėje užima trečiąją vietą, o „Maccabi“ komanda (1/8) rikiuojasi priešpaskutinė – penkiolikta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.