EUROLYGA 2023

Nesulaukęs klausimų apie pergalę prieš „Real“, treneris D. Blattas prabilo apie geopolitiką

Davidas Blattas ir jo treniruojamas Pirėjo klubas „Olympiakos“ Eurolygos turnyro devintojo turo rungtynėse ketvirtadienį įveikė iki tol nesėkmių nepatyrusią vieną sezono favoričių Madrido komandą „Real“ rezultatu 88:83 ir juokais pasipiktino, kad po dvikovos vykusioje spaudos konferencijoje jam buvo užduota per mažai klausimų.

Davidas Blattas spaudos konferencijoje norėjo ilgiau pasimėgauti pergalę prieš „Real“.<br> Sputnik/Scanpix nuotr.
Davidas Blattas spaudos konferencijoje norėjo ilgiau pasimėgauti pergalę prieš „Real“.<br> Sputnik/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 23, 2018, 11:59 AM, atnaujinta Nov 23, 2018, 12:03 PM

Amerikietis labai džiaugėsi pergale prieš Ispanijos sostinės ekipą, todėl norėjo pats dar kiek užtęsti spaudos konferenciją,

„Aš noriu atsakyti dar bent vieną klausimą. Po rungtynių su (Atėnų) „Panathinaikos“ jūs manęs klausėte tūkstančio klausimų. Norite man pasakyti, kad dabar, kai įveikėme „Real“, sulaukiau tik dviejų klausimų? Juokaujate? Jei norite, galiu kalbėti apie geopolitinę padėtį Artimuosiuose Rytuose? Aš galiu. Ne spaudai? Ne spaudai. Pasaulis dabar yra didelėje mėšlo krūvoje. Jei turėtumėte tokius valstybiu vadovus, kokius mes turime dabar... Mes turime rimtų bėdų. Gaila, kad Michelle Obama nekels savo kandidatūros į prezidentus, nes aš balsuočiau už ją“, – linksmai kalbėjo D.Blattas.

„Olympiakos“ iškovojo penktą pergalę per devynis turus (5/4). Pirėjo ekipa liko aštuntojoje turnyro lentelės vietoje. Madridiečiai (8/1) rikiuojasi antrojoje pozicijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.