EUROLYGA 2023

Po Eurolygos mačo net 6 apnuodyti „Panathinaikos“ žaidėjai atsidūrė ligoninėje

Praėjusią savaitę Eurolygos lyderius įveikę Pirėjo „Olympiakos“ ir Podgoricos „Budučnost“ klubai pirmadienį įtikinamai laimėjo nacionalinėse ar regioninėse varžybose, o Atėnų „Panathinaikos“ nenuvyko į Rodą žaisti Graikijos lygos rungtynių.

Jamesas Gistas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Jamesas Gistas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
J.Gistas Atėnuose žaidžia nuo 2012-ųjų.<br>AFP/Scanpix nuotr.
J.Gistas Atėnuose žaidžia nuo 2012-ųjų.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 27, 2018, 12:07 AM

Graikijos lyga. 7 turas. Pirėjo „Olympiakos“ – Atėnų „Panionios“ 98:72.

Pirmauja: 1. „Peristeri“ – 7 ir 0, 2. „Panathinaikos“ – 6 ir 0, 3. „Olympiakos“ – 6 ir 1, 4. „Prometheas“ – 5 ir 2, 5. AEK – 5 ir 2.

Pirmadienį turėjo vykti dvejos Graikijos lygos rungtynės, bet Atėnų „Panathinaikos“ mačas su Rodo „Kolossos“ buvo nukeltas, nes Atėnų komandą pakirto sveikatos problemos.

Net šeši „Panathinaikos“ žaidėjai Nikas Kalathis, Dinos Mitoglou, DeShaunas Thomasas, Jamesas Gistas, Ianas Vougioukas ir Stephane‘as Lasme po kelionės į Vitoriją, kur žaidė Eurolygos rungtynes, šeštadienį dėl apsinuodijimo buvo paguldyti į ligoninę.

S.Lasme dar sekmadienį, o kiti penki žaidėjai pirmadienį buvo išleisti namo, bet Graikijos lygos vadovybė patenkino „Panathinaikos“ prašymą ir nukėlė rungtynes.

Adrijos lyga. 9 turas. „Zadar“ – Podgoricos „Budućnost“ 69:89, Baro „Mornar“ – Aleksandrovaco „Igokea“ (T.Zubčičius 23, O.Lafayette‘as 20) 97:103.

Pirmauja: 1. „Crvena Zvezda“ – 9, 2. „Budučnost“ – 7, 3. „Mega“ – 7, 4. „Cedevita“ – 5, ... 12. „Mornar“ – 2.

Vienoje Europos taurės grupėje su Vilniaus „Rytu“ žaidžiantis „Mornar“ klubas Adrijos lygoje patyrė penktąjį iš eilės pralaimėjimą ir nukrito į absoliučiai paskutinę vietą (Liublianos „Olimpija“, kuri su „Mornar“ dalijosi paskutiniąją vietą, šiame ture iškovojo trečiąją pergalę).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.