EUROLYGA 2023

„Žalgiriui“ principinėje dvikovoje su „Rytu“ negali padėti net trys aukštaūgiai

Kauno „Žalgiris“ LKL čempionato rungtynėse su Vilniaus „Rytu“ sekmadienį žais ne stipriausios sudėties. Kauniečiams negalės padėti net trys komandos aukštaūgiai. Tai paaiškėjo likus valandai iki susitiko su vilniečiais pradžios.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 9, 2018, 4:33 PM, atnaujinta Dec 10, 2018, 3:34 PM

„Šios dienos rungtynėse dėl traumų nerungtyniaus Paulius Jankūnas (dubens raumuo), Aaronas White‘as (sumušta koja) ir Antanas Kavaliauskas (patemptas pilvo raumuo), o mačui bus registruoti jaunieji Rokas Jokubaitis, Erikas Venskus ir Lukas Uleckas. Todėl žalgiriečiams dar labiau reikia Jūsų gyvo palaikymo!“, – rašoma „Žalgirio“ feisbuko paskyroje. 

Rungtynių „Žalgiris“ – „Rytas“ pradžia 17.20 val.

 

Žalgiriečiai su 11 pergalių ir 1 pralaimėjimu yra vienvaldžiai varžybų lyderiai, o vilniečiai yra laimėję 9 kartus ir patyrę 3 nesėkmes bei užima tik trečiąją vietą turnyro lentelėje.

Amžinų priešininkų stovyklose vyrauja visiškai skirtingos nuotaikos – Šarūno Jasikevičiaus vyrai ketvirtadienį (gruodžio 6-ąją dieną) Eurolygos turyre namuose patiesė Pirėjo komandą „Olympiakos“ (83:75) ir iškovojo kol kas skambiausią sezono pergalę. Ji buvo kauniečiams trečioji iš eilės visose varžybose.

Tuo metu Dainiaus Adomaičio vadovaujamas „Rytas“ trečiadienį (gruodžio 5-ąją dieną) kiek netikėtai savų žiūrovų akivaizdoje suklupo prieš stipriai permainų paliestą Panevėžio „Lietkabelį“ (83:94).

 

Po paskutiniųjų dešimties tarpusavio dvikovų pergalių balansas yra „Žalgirio“ naudai (7-3). 2018-2019 metų LKL sezono pirmąsias rungtynes Vilniuje (spalio 7-ąją dieną) laimėjo „Žalgiris“ (76:69). Beveik lygiai prieš metus (2017-ųjų gruodžio 10-ąją dieną) Kaune triumfavo Vilniaus krepšinio atstovai (65:63).

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.