EUROLYGA 2023

Paspirtis L. Dončičiui: „Mavericks“ legenda D. Nowitzki pasiruošęs grįžti į aikštę

NBA legenda vokietis Dirkas Nowitzki yra pasiruošęs žengti į aikštę savo 21-ajame sezone už Atlanto. Tai 40-ies krepšininkas pasiruošęs padaryti artimiausiose „Dallas Mavericks“ rungtynėse penktadienio naktį su „Phoenix Suns“ komanda, praneša ESPN.

D.Nowitzki „Mavericks“ komandai pelnė 12 taškų.<br>"Reuters"
D.Nowitzki „Mavericks“ komandai pelnė 12 taškų.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 13, 2018, 10:23 AM

D.Nowtizki taps pirmuoju NBA žaidėju, kuris bus rungtyniavęs 21-ą sezoną tame pačiame klube. Šiuo metu krepšininkas „Mavericks“ gretose jau yra sužaidęs 20 sezonų ir šiuo rekordu dalijasi su „Los Angeles Lakers“ legenda Kobe Bryantu.

Vokiečio grįžimas į rikiuotę užtruko, nes žaidėjas dar jautė skausmus po čiurnos operacijos, kuri buvo atlikta pavasarį.

„Bus sunku grįžti į ritmą. Po 7-8 mėnesių pertraukos dar niekam nepavyko lengvai pradėti žaisti. Dabar žaidimo rimtas yra greitas, tad man tikrai prireiks poros rungtynių įsivažiavimui. Neplanuoju žaisti po 30 minučių“, – kalbėjo vokietis.

Praėjusiame sezone D.Nowitzki vidutiniškai aikštėje praleisdavo 24 minutes, pelnydavo 12 taškų, atkovodavo 5,7 kamuolio ir atlikdavo 1,6 rezultatyvaus perdavimo. Šiuo metu „Mavericks“ komanda jau yra iškovojusi 15-ą pergalių ir Vakarų konferencijoje rikiuojasi septintoje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.