EUROLYGA 2023

„Panathinaikos“ klube kvepia permainomis: L. Lekavičiui – neramios dienos

Atėnų „Panathinaikos“ vadovybė rimtai susimastė dėl pastarųjų komandos rezultatų ir ketina skirti finansines baudas krepšininkams bei trenerių štabui

Lukas Lekavičius gali būti išspirtas iš Atėnų klubo.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Lukas Lekavičius gali būti išspirtas iš Atėnų klubo.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2018, 5:09 PM, atnaujinta Dec 20, 2018, 5:11 PM

Tokių veiksmų Graikijos klubas nusprendė imtis, kai trečiadienį Ispanijoje 68:89, beviltiškai buvo nusileista Madrido „Real“ klubui.

Pranešama, kad po tokių rezultatų kliba komandos trenerio Xaviero Pascualio kėdė ir jo likimas gali būti nulemtas artimiausio mačo Atėnuose, kur bus žaidžiama su „Olimpia“.

Svarstoma ir apie pokyčius žaidėjų sudėtyje, o ten – blogi ženklai Atėnuose žaidžiančiam Lukui Lekavičiui. Jis, o taip pat Stephane'as Lasme bei Jamesas Gistas yra tarp tų krepšininkų, kurių gali būti atsikratyta.

L.Lekavičius Eurolygoje aikštėje vidutinišai praleidžia po 12 minučių ir pelno po 4,1 taško, atkovoja po 0,9 kamuolio, atlieka po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Graikijos lygoje Atėnų ekipa žengia be pralaimėjimų (8/0) ir yra pirma, tačiau Eurolygoje yra iškovojusi 6 pergales  ir užima vos 10-ąją poziciją, kad labai netenkina komandos vadovų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.