EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ užklasinė veikla: kaip A. Kavaliauskas lietuvių kalbos mokė B. Daviesą

Artėjančių švenčių proga „Žalgiris TV“ visiems Kauno „Žalgirio“ komandos gerbėjams pristato naują nuotaikingą laidų rubriką – #ZalgirisChallenge. Joje žalgiriečiai poromis varžosi tarpusavyje arba vykdo įvairias užduotis. Pirmoje sezono laidoje – Antanas Kavaliauskas lietuvių kalbos moko Brandoną Daviesą.

Brandoną Daviesą Antanas Kavaliauskas mokė lietuvių kalbos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Brandoną Daviesą Antanas Kavaliauskas mokė lietuvių kalbos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-12-24 15:32

Lietuvių kalbos iššūkio pradžioje Brandonui teko kuo taisyklingiau pasakyti paprastus krepšinio terminus ar žodžius – kamuolys, krepšys, atsarginių suolelis ir t.t.

Tiesa, užduotis tapo sunkesnė, kuomet amerikiečiui vidurio puolėjui teko pakartoti A.Kavaliausko perskaitytas įvairias lietuviškas frazes ir sakinius.

„Jis viską puikiai išmoksta – ne tik lietuvių kalbą, bet ir viską kitą“, – B.Daviesui įvykdžius visas užduotis kalbėjo jo komandos draugas ir kolega priekinėje linijoje.

Kaip A.Kavaliauskui sekėsi lietuvių kalbos mokyti B.Daviesą sužinosite pirmajame šio sezono „Žalgiris TV“ laidų rubrikos #ZalgirisChallenge epizode.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.