EUROLYGA 2023

Šaro patarimas džiugino K. Pangosą: „Jis žinojo, kad tai puiki galimybė“

Praėjusį sezoną Kauno „Žalgirio“ klube blizgėjęs 25-erių kanadietis Kevinas Pangosas šį sezoną atstovauja „Barcelona“ klubui, tačiau su malonumu prisimena tai, ką jis patyrė žaisdamas Kaune.

K.Pangosas prieš išvykdamas iš Kauno klausėsi ir Šaro patarimų.<br>G.Bitvinsko nuotr.
K.Pangosas prieš išvykdamas iš Kauno klausėsi ir Šaro patarimų.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-12-26 11:17, atnaujinta 2018-12-26 11:24

Gynėjas svarbų vaidmenį atlieka ir šiame sezone. Jis Eurolygos rungtynėse aikštėje vidutiniškai praleidžia po 20 min. pelno po 7,5 taško ir atlieka po 3,1 rezultatyvaus perdavimo.

Tik „Barcelona“ klubo žaidimas pastaruoju metu nedžiugino. Jis pralaimėjo net keturis iš eilės mačus ir tik pastarajame 77:70 nukovė Vitorijos „Baskonia“.

„Pergalė prieš „Baskonia“ buvo puikus ženklas. Tai parodo „Barcelona“ komandos augimą ir tai, ką reikia išlaikyti ir tolimesnėje sezono dalyje. 

Keturi pralaimėjimai nedarė mūsų laimingais, todėl nusprendėme susikaupti ir grįžti į kovas“, – apie sunkią atkarpą Eurolygoje kalbėjo jis.

K.Pangosas puikiai prisimena ir džiaugiasi, koks įspūdingas buvo praėjęs sezonas, o už tokią patirtį jis „Žalgiriui“ jaučia didelę padėką.

„Dėl praėjusio sezono pagarbą turiu atiduoti „Žalgiriui“. Parodėme charakterį ir tai atsipirko. Buvo neįtikėtina! O tai buvo tik antri mano metai Eurolygoje. 

Ir pirmieji metai buvo neblogi, o antruose visi tinkami vyrukai suėjo į vietą, viskas buvo laiku ir žaidėme gerai“, – praėjusių metų sezonu džiaugėsi krepšininkas.

Anot buvusio žalgiriečio, net ir dabar jis stengiasi nepraleisti Kauno ekipos rungtynių, o taip pat palaiko puikius ryšius su kai kuriais buvusiais komandos draugais.

„Žinoma, kad seku juos. Stengiuosi žiūrėti jų rungtynes, kiek tik įmanoma. Jie puikiai atrodo ir vėl! Ypatingai ryšius palaikau su Aaronu White'u. Mes vienas kitą puikiai pažįstame ir jis yra tas žmogus, su kuriuo kalbu dažniausiai“, – pasakojo „Barcelona“ klubo narys.

K.Pangosas prieš išvykdamas į Ispaniją klausėsi ir „Žalgirio“ trenerio Šarūno Jasikevičiaus patarimų. Ir liko jais labai patenkintas.

„Kalbėjau su Šaru prieš išvykstant ir jis man pasakė, kad „Barcelona“ klubas yra geriausias Europoje. Jis žinojo, kad man tai puiki galimybė ir turiu iš jos išspausti kuo daugiau“, – trenerio palaikymą prisiminė jis. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.