EUROLYGA 2023

R. Šiškausko Eurolygos geriausiųjų prognozėse vietos atsirado ir Kauno „Žalgiriui“

Eurolygos oficialus tinklalapis euroleague.net pakalbino krepšinio ekspertus ir šiems uždavė kelis klausimus. Šį kartą specialistų buvo apie Eurolygos laimėtojus, simbolinį geriausiųjų penketą ir sezono naudingiausią žaidėją.

 R.Šiškauskas pasidalino savo prognozėmis.
 R.Šiškauskas pasidalino savo prognozėmis.
 R.Šiškauskas pasidalino savo prognozėmis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 R.Šiškauskas pasidalino savo prognozėmis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 R.Šiškauskas pasidalino savo prognozėmis.
 R.Šiškauskas pasidalino savo prognozėmis.
A.Gudaitis yra vienas naudingiausių Eurolygos žaidėjų.<br>G.Bitvinsko nuotr.
A.Gudaitis yra vienas naudingiausių Eurolygos žaidėjų.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 3, 2019, 4:54 PM

Tarp kalbintų ekspertų yra ir legendinis Lietuvos krepšininkas Ramūnas Šiškauskas. 40-metis du kart Eurolygos čempionas šiuo metu dirba Lietuvos rinktinės trenerio Dainiaus Adomaičio asistentu.

Buvęs rinktinės žaidėjas nedrįso įvardinti konkrečia komandą, kuri šiemet triumfuos Eurolygoje.

„Nemėgstu spėlioti. Manau, kad pagrindiniai favoritai laimėti yra šios komandos: Stambulo „Fenerbahce“, Maskvos CSKA ir Madrido „Real“. Tačiau nesakau, kad ir kitos komandos negali laimėti. Visada sakiau, kad žaidžiant seriją greičiausiai nugalės stipresnis klubas, tačiau vieneriose rungtynėse visko gali nutikti“, – kalbėjo R.Šiškauskas.

Lietuvis geriausių žaidėjų penketuke vietos rado ir Kauno „Žalgirio“ atstovui Brandonui Daviesui. Be žalgiriečio simboliniame penkete dar turėtų būti Mike'as Jameas, Janas Vesely, Aleksejus Švedas ir Willas Clyburnas.

R.Šiškauskas naudingiausio sezono krepšininku regi M.Jamesą.

„Aišku, daug kas priklauso nuo klubo galutinės pozicijos. Tačiau šiuo metu tikrai laurus atiduočiau M.Jamesui. Jei Maskvos srities „Chimki“ pakiltu turnyrinėje lentelėje, tuomet tokiu galėtų tapti A.Švedas“, – savo prognozėmis dalinosi R.Šiškauskas.

Rusas pirmauja rezultatyviausių sąraše ir su 25 taškų vidurkiu lenkia M.Jamesą, kuris vidutiniškai įmetą 19,4 taško. A.Švedas pagal naudingumo balus taip pat yra nepralenkimas lygoje. Krepšininkas per rungtynes renka beveik 26 balus. Šioje kategorijoje ketvirtąją vietą užima lietuvis Artūras Gudaitis, kuris rungtynėse surenka vidutiniškai 20 naudingumo balų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.