EUROLYGA 2023

Reabilitaciją JAV baigęs krepšininkas Kenny Gainesas grįžo į Lietuvą

Dar rudens pabaigoje Achilo sausgyslės traumą patyręs Kenny Gainesas baigė reabilitaciją JAV ir grįžo į Lietuvą, kur netrukus prisijungs prie Utenos „Juventus“ komandos.

 Kenny Gainesas<br> utenosjuventus.lt
 Kenny Gainesas<br> utenosjuventus.lt
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 3, 2019, 12:19 PM

Praėjusiame sezone amerikietis buvo patyręs labai sunkią Achilo sausgyslės traumą, kurią gydėsi iki spalio mėnesio. Po reabilitacijos K. Gainesas sugrįžo į aikštelę, sulig kiekvienomis rungtynėmis demonstravo vis geresnį žaidimą.

Visgi tada legionieriaus sugrįžimą apkartino kitos kojos skausmas, o atlikus išsamius tyrimus paaiškėjo, kad „Juventus“ gynėjui įplyšo Achilo sausgyslė išvedusi jį iš „Juventus“ komandos rikiuotės daugiau kaip dviem mėnesiams.

Dabar K. Gainesas yra pilnai išsigydęs patirtą traumą ir jau artimiausiu metu turėtume sulaukti jo sugrįžimo į krepšinio aikštelę.

Iki išvykimo į JAV vilkėdamas „Juventus“ marškinėlius gynėjas sužaidė ketveriasrungtynes – dvejas Karaliaus Mindaugo taurėje ir dvejas LKL čempionate.

Rungtyniaudamas Lietuvos krepšinio lygos pirmenybėse K. Gainesas per vidutiniškai 13 aikštelėje praleistų minučių pelnydavo po 9 taškus, atkovodavo ir perimdavo po 1,5 kamuolio, atlikdavo po 0,5 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 5,5 naudingumo balo.

K. Gainesas aikštelėje pasirodyti turėtų jau šeštadienio LKL dvikovoje su Vilniaus „Rytu“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.