EUROLYGA 2023

„Anadolu Efes“ žodis „Žalgiriui“: Kaune norės atsiimti pergalę

Kauno „Žalgirio“ ekipa tik prasidėjus Eurolygos sezonui sudavė skaudų kirtį Stambulo „Anadolu Efes“ klubui – pirmoje išvykoje Šarūno Jasikevičiaus kariauna susidorojo su turkais 93:79 ir įsirašė pirmąją pergalę turnyre.

E.Atamanas norėtų Kaune įveikti „Žalgirį“<br>AFP/Scanpix nuotr. iš archyvo
E.Atamanas norėtų Kaune įveikti „Žalgirį“<br>AFP/Scanpix nuotr. iš archyvo
E.Atamanas norėtų Kaune įveikti „Žalgirį“<br>AFP/Scanpix nuotr.
E.Atamanas norėtų Kaune įveikti „Žalgirį“<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 7, 2019, 2:55 PM, atnaujinta Jan 7, 2019, 2:59 PM

Beveik po trijų mėnesių „Anadolu Efes“ svečiuosis Kaune, kur antradienį sieks revanšo už nesėkmę namie. Kauniečiai pateko į savotišką duobę, pastaruoju metu dukart nusileidę oponentams ir su 7 laimėjimais užimantys 9-11 vietas

. Tuo tarpu praėjusiame Eurolygos sezone autsaideriu buvęs „Anadolu Efes“ klubas stebina visus, sugebėjęs turėti net penkių laimėjimų iš eilės seriją, ir su dešimčia pergalių užimantis aukštą ketvirtąją poziciją.

Stambulo ekipos vedlys Erginas Atamanas prieš antradienio mačą išskyrė „Žalgirio“ sirgalius, bet vylėsi, kad jo auklėtiniai sugebės suvaldyti situaciją bei namo važiuos laimėtojais.

„Dvigubą savaitę pradedame labai sudėtingu maču. „Žalgiris“ yra viena iš dviejų komandų, kuri mus pranoko Stambule. Mes norime kontroliuoti rungtynes, nors „Žalgirio“ arenoje atmosfera tikrai daro įspūdį, todėl tai padaryti būna sunku. Bert mes sieksime to“, – sakė turkas.

Tuo tarpu turkų ekipos puolėjas Krunoslavas Simonas įsitikinęs, kad „Anadolu Efes“ gali laimėti Kaune: „Kauniečiai jau parodė, kad yra gera komanda, kuri labai sunkiai kovoja savoje arenoje. Nėra lengva laimėti Kaune, bet šios rungtynės mums labai svarbios. Manau, kad esame pakankamai pajėgūs, jog laimėtume ir žengtume dar vieną žingsnį savo tikslo link.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.