EUROLYGA 2023

Domantą Sabonį sukrėtė komandos draugo trauma: „Tai yra baisu“

„Indiana Pacers“ komanda NBA pirmenybėse iškovojo jau trečiąją pergalę iš eilės, kai 110:106 (24:16, 35:31, 25:28, 26:31) nukovė vis dar be traumuoto Jono Valančiūno besiverčiančią „Toronto Raptors“ komandą. 

 Lrytas.lt montažas
 Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 24, 2019, 10:16 AM, atnaujinta Jan 24, 2019, 10:32 AM

Tačiau laimėjimas nebebuvo toks svarbus, kadangi šiame mače „Pacers“ neteko labai svarbaus žaidėjo, komandos lyderio Victoro Oladipo.

Antrajame kėlinyje norėdamas sutrukdyti varžovų atliekamam perdavimui, 26-erių gynėjas patyrė kelio traumą ir iš aikštės buvo išgabentas ant neštuvų.

Po rungtynių „Pacers“ klubą pasiekė liūdnos žinios. Pirminiais duomenimis, krepšininkui prireiks operacijos, o jo sezonas, ko gero, yra baigtas.

Labai dėl komandos draugo netekties susirūpinęs atrodė „Pacers“ komandai atstovaujantis lietuvis Domantas Sabonis.

„Tai yra baisu. Niekada nesinori matyt ko nors patiriant kažką panašaus. Tikėkimės, kad viskas nebus taip blogai, kaip atrodė iš pradžių. Tai yra labai sunku. Belieka tikėtis, kad viskas bus gerai“, – bendraudamas su JAV žiniasklaida liūdesio neslėpė jis.

22-ejų aukštaūgis iš Lietuvos ir V.Oladipo yra geri bičiuliai. Krepšininkai į Indianapolį žaisti atkeliavo kartu, kai po mainų buvo išsiųsti iš „Oklahoma City Thunder“ komandos.

Lietuvis reiškė palaikymą savo komandos draugui ir teigė, kad bet kokiu atveju V.Oladipo bus labai svarbus „Pacers“ klubui.

„Tai labai blogai. Bet mes būsime kartu su Victoru. Jis mums labai svarbus tiek aikštėje, tiek už jos ribų. Jis mums  reiškia labai daug“, – palaikymą reiškė D.Sabonis.

Palaikymą V.Oladipo socialiniuose tinkluose išreiškė ir ne vienas kitas garsus NBA krepšininkas, tarp kurių buvo ir LeBronas Jamesas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.