EUROLYGA 2023

J. Valančiūnas kitą savaitę jau pasirengęs grįžti į „Raptors“ gretas

Jonas Valančiūnas šią savaitę grįžo į komandos treniruotes, tačiau sekmadienio (vasario 3-iosios dienos) namų rungtynėse su „Los Angeles Clippers“ komanda dar nepasirodys, remdamasis Blake'u Murphy iš „The Athletic“, skelbia portalas cbssports.com.

J.Valančiūnas patyrė traumą<br>Reuters/Scanpix nuotr.
J.Valančiūnas patyrė traumą<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 3, 2019, 3:44 PM, atnaujinta Feb 3, 2019, 4:01 PM

Pasak R.Murphy, „Toronto Raptors“ viduruo puolėjo sugrįžimas jau suplanuotas, tačiau klubas „dėl atsargumo“ neleis lietuviui žaisti dar bent vieneriose rungtynėse.

J.Valančiūno sugrįžimo laukiama trečiadienio (vasario 13-osios dienos) rungtynėse Filadelfijoje (3.00 val. Lietuvos laiku) arba vasario 18-osios dienos mače Atlantoje.

26-erių vidurio puolėjas iš Lietuvos kairiojo nykščio traumą patyrė gruodžio 22-osios dienos rungtynėse „Golden State Warriors“ komanda.

Lietuvis antrojo kėlinio pradžioje veržėsi link krepšio, tačiau po kontakto su Draymondu Greenu griebėsi už delno ir šaukdamas iš skausmo paliko aikštę. Kaip vėliau informavo „Raptors“ klubas, lietuvis išsinarino kairįjį nykštį.

Kol J.Valančiūnas praleido 23 rungtynes dėl traumos, Rytų konferencijoje „Raptors“ komandą iš pirmosios vietos išstūmė galingai rungtyniaujantis „Milwaukee Bucks“ klubas. Pastarąjį į priekį veda graikas Giannis Antetokounmpo.

„Raptors“ komanda be lietuvio laimėjo 14 kartų ir 9 sykius aikštę paliko nuleistomis galvomis. Su centru iš Lietuvos šis pergalių ir nesėkmių balansas buvo – 23/7.

„Jiems desperatiškai reikia grįžtančio lietuvio, jei dar nori finišuoti pirmi Rytų konferencijoje ir galėtų kovoti dėl titulo“, – rašo NBA apžvalgininkai.

Šiame sezone J.Valančiūnas per nepilnas 19 minučių vidutiniškai pelnydavo po 12,8 taško ir atkovodavo po 7,2 kamuolio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.