EUROLYGA 2023

„Olympiakos“ sukėlus skandalą, „Pao“ bosas pasišaipė – pakabino raudonus moteriškus apatinius

Graikijos krepšinio taurės turnyro pusfinalis trečiadienį – jau su skandalo gaidele. Ir jo epicentre buvo nesutaikomi priešai – Pirėjo „Olympiakos“ ir Atėnų „Panathinaikos“. Būtent šios ekipos santykius aiškinosi pusfinalyje ir po 20 minučių kovos akistata netikėtai nutrūko.

„Panathinaikos“ vadovas pašiepdamas „Olympiakos“ uždėjo ant kėdės raudonus moteriškus apatinius<br> eurohhops.com
„Panathinaikos“ vadovas pašiepdamas „Olympiakos“ uždėjo ant kėdės raudonus moteriškus apatinius<br> eurohhops.com
„Panathinaikos“ skirta pergalė<br>G.Bitvinsko nuotr.
„Panathinaikos“ skirta pergalė<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-02-13 22:28

Po pirmosios dvikovos pusės 25:40 atsilikusi Pirėjo komanda nutarė negrįžti į aikštę. Pirėjo atstovai nutarė boikotuoti itin nevykusį teisėjavimą – Davidas Blattas su kariauna pareiškė, kad arbitrai nėra neutralūs ir palaiko vieną iš ekipų.

Akcentuojama, kad jau per pirmąsias 30 sekundžių „Olympiakos“ gavo net 4 pražangas, tuo tarpu varžovas – nė vienos.

Po mačo abiejų komandų atstovai dar apsisvaidė aštriomis frazėmis. „Panathinaikos“ stovykla teigė, kad Pirėjo klubas taip pasielgti buvo nusprendęs dar prieš mačą. Tuo tarpu „Olympiakos“ atstovai pareiškė, kad „daugiau nebus šios komedijos dalimi“.

Po to, kai „Olympiakos“ atsisakė išeiti į aikštę, „Panathinaikos“ prezidentas Dimitris Giannakopoulos prie varžovų atsarginių žaidėjų suolo atnešė raudonus moteriškus apatinius ir juos pakabino ant kėdės. Tai buvo savotiška provokacija – „Olympiakos“ apranga yra raudonos spalvos.

„Pirėjo klubas taip pasielgti buvo nusprendęs dar prieš mačą, nes negali mums pasipriešinti. Atrodo, kad jie negali sumokėti savo žaidėjams, todėl kaltina teisėjus ir meta rankšluostį. Galbūt Aggelopoulosai nori palikti klubą ir dėl to kaltina mus bei teisėjus“, – kandžiais žodžiais svaidėsi Atėnų klubo vadovas.

Komandos strategas Rickas Pitino kalbėjo santūriai.

„Esu labai nusivylęs, niekada nesinori pamatyti kažko panašaus. Prieš „Olympiacos“ žaidėme Eurolygoje ir tada jie mums išspardė užpakalius. Esame nusivylę, kad rungtynės nebuvo baigtos. Gerbiu „Olympiacos“ žaidėjus ir trenerius. Kaip treneris su 43 metų patirtimi, esu labai nusivylęs“, – teigė R.Pitino.

Luko Lekavičiaus atstovaujamai „Panathinaikos“ klubui užskaitytas laimėjimas, tuo metu „Olympiakos“ neketina nuleisti rankų – teigiama, kad bus rašomas protestas.

„Panathinaikos“ sekmadienį taurės finale grumsis su Salonikų PAOK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.