EUROLYGA 2023

Karaliaus Mindaugo taurės turnyre gyvenimo pasirodymą surengs žmonės su specialiaisiais poreikiais

Karaliaus Mindaugo taurės turnyras kasmet padovanoja įspūdingų pasirodymų žiūrovams, o šių metų renginys bus ypatingas – gyvenimo pasirodymo laukia žmonės su specialiaisiais poreikiais.

KMT turnyre pasirodys žmonės su specialiais poreikiais.<br> LKL nuotr.
KMT turnyre pasirodys žmonės su specialiais poreikiais.<br> LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 15, 2019, 1:02 PM, atnaujinta Feb 15, 2019, 1:04 PM

Projekto iniciatoriumi tapo amerikietis Aaronas Spevakas – jis su būgnininkų grupe inicijavo muzikinį projektą, įtraukiantį specialių poreikių turinčius žmones.

„Mums labai svarbu parodyti, ką specialiųjų poreikių žmonės sugeba. Tai yra pirmasis kartas, kada vykdau tokį projektą ir supratau, kad šie žmonės – neįtikėtiniׅ“, – sake A.Spevakas.

Įprastai per KMT renginį žiūrovai galėdavo mėgautis koncertais, šį kartą į „Siemens“ areną susirinkę aistruoliai mėgausis įvairiais pasirodymais.

Vienas tokių – tarptautinis muzikinis pasirodymas, kurio centre atsidurs specialiųjų poreikių žmonės.

„Šių metų renginio idėja – ruoštis kovai, o tai atsispindi mūsų komunikacijoje, – sakė LKL komunikacijos direktorius Šarūnas Mazalas. – Šie žmonės, kuriuos įtraukėme, kovoja nuolatos. Tačiau pastaraisiais mėnesiais jie ruošiasi ypatingai kovai. Jie patys sako, kad tai jų gyvenimo pasirodymas.

Mūsų tikslas – integruoti specialiųjų poreikių žmones į visuomenę, parodyti, kad ir jie geba kurti šventę. Jų pasirodymas turėtų pakelti žiūrovus iš savo vietų, galbūt vieną kitą privers ir nušluostyti ašarą. Tai bus turbūt dramatiškiausias pasirodymas turnyro istorijoje.“

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.