EUROLYGA 2023

„Pelicans“ ketina A. Davisą ilgam pasodinti ant suolo

„New Orleans Pelicans“ klubas nebenori, kad šios komandos žvaigždė Anthony Davisas toliau žaistų komandos gretose. 25-erių krepšininkas viešai buvo užsiminęs, kad sutarties su dabartiniu klubu pratęsti neketina ir nori būti iškeistas. Vis dėlto „Pelicans“ bandymai tą padaryti buvo bevaisiai.

 A.Davisas gali daugiau ir nebežaisti dabartiniame savo klube.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
 A.Davisas gali daugiau ir nebežaisti dabartiniame savo klube.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 20, 2019, 7:26 AM, atnaujinta Feb 20, 2019, 7:27 AM

Dabar Marcas Steinas savo socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje pranešė, kad klubas kreipėsi į NBA su prašymu leisti nežaisti A.Davisui.

NBA vasario 9 dieną buvo pranešusi, jog „Pelicans“ klubas gaus 100 tūkstančių JAV dolerių baudų už kiekvienas rungtynes, kuriose būdamas sveikas A.Davisas nežais arba aikštėje praleis mažiau nei 25 minutes.

Pats „Pelicans“ laikėsi tokios taisyklės laimėtose rungtynėse su „Minnesota Timbewolves“ komanda, kuomet krepšininkas sužaidė 25 minutes ir buvo pasodintas ant suolo. Tačiau pastarąsias dvejas rungtynes A.Davis praleisdavo mažiau nei 25 minutes ir per jas kartu sudėjus pelnė vos 17 taškų, kai jo sezono vidurkis siekė 28,1 taško.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.