EUROLYGA 2023

Skandalas Serbijoje: nukeltos lemiamos finalo rungtynės – „Budučnost“ žaidėjus užsipuolė sirgaliai

Adrijos lygos finalo penktųjų serijos rungtynių pradžia tarp Belgrado „Crvena Zvezda“ ir Podgoricos „Budučnost“ klubų buvo atidėta dėl apšilimo metu kilusio incidento.

Twitter nuotr.
Twitter nuotr.
Twitter nuotr.
Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 22, 2019, 9:51 PM, atnaujinta Apr 22, 2019, 11:49 PM

Ant parketo pasirodę „Budučnost“ krepšininkai buvo užpulti bei apmėtyti įvairiais daiktais Belgrado klubo fanų. Po šio incindento Juodkalnijos ekipos krepšininkai grįžo į persirengimo kambarį.

„Kuomet mūsų klubo krepšininkai pasirodė ant parketo, įvairūs kieti daiktai iš tribūnų skriejo į juos: pinigai, telefonų baterijos, akmenys, buteliai, šviestuvai, kėdės.

Apie 40 „Crvena Zvezda“ fanų pateko ant parketo ir pribėgo prie „Budčnost“ atsarginių žaidėjų suolo. Jie spjaudė ir fiziškai atakavo mūsų krepšininkus: Norrisą Cole'ą, Earlą Clarką ir Nemanja Gordičių. Gordičiui buvo trenkta kėde“, – Podgoricos ekipa išplatino pranešimą iš rūbinės.

Sirgaliams pavyko užfiksuoti vaizdo įrašą, kuriame šeimininkų komandos aistruoliai užima „Budučnost“ aikštės pusę. Vienas iš sirgalių užsipuolė svečių komandos lyderį N.Cole'ą, o tarp jų matomas žodžių karas, kurį ramina Podgoricos komandos atstovai.

Mačas prasidėjo valandą vėliau nei buvo numatyta.

Serijoje iki trijų pergalių 3-2 laimėjo „Crvena Zvezda“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.