EUROLYGA 2023

„Spurs“ treneris G. Popovichius gerais žodžiais atsiliepė apie „protingą krepšininką“ D. Motiejūną

„San Antonio Spurs“ komandos vyriausiasis treneris Greggas Popovichius, kalbėdamas su žurnalistais po NBA Vakarų konferencijos atkrintamųjų varžybų ketvirfinalio etapo ketvirtųjų rungtynių su „Denver Nuggets“ ekipa, negailėjo gražių žodžių auklėtiniui iš Lietuvos Donatui Motiejūnui.

 Greggas Popovichius gyrė Donatą Motiejūną<br> Reuters/AFP nuotr.
 Greggas Popovichius gyrė Donatą Motiejūną<br> Reuters/AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 23, 2019, 8:18 AM, atnaujinta Apr 23, 2019, 2:18 PM

Tiesa, „Spurs“ strategas tai pat pabrėžė, kad 28-erių metų 213 cm ūgio lietuvis dar galutinai neperprato naujos ekipos žaidimo sistemų.

„Jis yra geras krepšininkas. Jis – lietuvis, o tai viena tų valstybių, kurios turi stambius aukštaūgius suprantančius, kaip reikia žaisti.

Jis yra protingas krepšininkas, kuris žaidžia jau daugelį metų ir visą tą laiką buvo gerai treniruotas, nesvarbu, kur rungtyniaudavo.

Jis dar nesuprato, ką mes darome. Jis kol kas gali atlikti tik pagrindinius dalykus aikštėje. Būtent tai jis atlieka būdamas aikštėje. Jis yra šaunus“, – apie mūsiškį gražiai kalbėjo 70-metis G.Popovichius.

D.Motiejūnas „Spurs“ sudėtyje šį sezoną jau sužaidė šešerias rungtynes, kuriose vidutiniškai pelnė po 2,8 taško per 4 minutes.

Per pirmuosius penkis susitikimus kaunietis įmetė po 2 taškus, šeštojoje dvikovoje jis per 5 minutes surinko 7 taškus (3/4 dvitaškiai, 1/2 baudos) ir pasiekė savo asmeninį sezono rekordą.

„Spurs“ ir „Nuggets“ serijoje iki keturių pergalių dabar yra lygu 2:2. Penktasis mačas bus sužaistas Denveryje ketvirtadienį (balandžio 25 d.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.