EUROLYGA 2023

Dar vienas „Ryto“ ir ištikimiausių klubo sirgalių konfliktas: nebuvo įleisti į rungtynes

Labiausiai sostinės krepšinio klubui atsidavusi aistruolių grupė „B tribūna“ nebuvo įleista į trečiadienio vakarą vykusias LKL rungtynes tarp Vilniaus „Ryto“ ir Pasvalio „Pieno žvaigždžių“.

 Sirgaliai nebuvo įleisti į areną.<br>D.Umbraso nuotr.
 Sirgaliai nebuvo įleisti į areną.<br>D.Umbraso nuotr.
 Sirgaliai nebuvo įleisti į areną.<br>M.Patašiaus nuotr.
 Sirgaliai nebuvo įleisti į areną.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Gustavas Klikna

2019-04-24 20:23, atnaujinta 2019-04-24 22:28

Kiekvienose vilniečių rungtynėse ekipą palaikančių aistruolių prieš mačą nebuvo matyti „Ryto“ krepšinio arenos A sektoriuje. Ten dažniausiai savo klubą garsiomis skanduotėmis ir šūkiais palaiko „B tribūnos“ sirgaliai

Tikėtina, kad „Ryto“ klubo vadovybė tokį sprendimą priėmė, dėl sostinės klubo sirgalių nepaisyto draudimo naudoti pirotechniką LKL mačuose.

Socialiniame tinkle „Facebook“ ištikimiausi Vilniaus „Ryto“ aistruoliai viešai išplatino įrašą, kuriame nurodoma, jog atvykę į mačą sirgaliai pasijuto nelaukiami ir klubo darbuotojai grasino iškviesiantys policijos darbuotojus.

„Užėjus į areną supratome, kad klubas šiandien mūsų nelaukia. Nurodymai apsaugai neįleisti mūsų į įprastą sektorių, klubo darbuotojai siundo ant mūsų policiją“, – rašė „B tribūnos“ atstovai.

Ištikimiausia komandos palaikymo grupuotė taip pat akcentuoja, kad klubas išgyvena ne pačius geriausius laikus, tačiau tikisi, jog „Ryto“ vadovybė ateis į protą ir kitose rungtynėse bus įleisti į areną.

Po rungtynių prabilo ir sostinės klubo atstovai. Paprašytas paaiškinti šį nesusipratimą tarp klubo ir jo fanų, vienas „Ryto“ darbuotojų Mantvydas Dabašinskas teigė, kad sirgaliai paprasčiausiai išėjo savo noru.

Lrytas.lt žiniomis, „Ryto“ organizacijoje dirbantis asmuo įsivėlė į žodinį konfliktą su į arena atvykusiais „B tribūnos“ sirgaliais.

Pastarasis tikino, jog ištikimiausi „Ryto“ aistruoliai atvykę į areną nepaisė klubo darbuotojo nurodymų. „B tribūnos“ nariai nesutiko laikytis klubo darbuotojų išdėstytų sąlygų: klijavo plakatus ant turėklų, po rungtynių žadėjo panaudoti pirotechniką. 

Negana to, sostinės komandos darbuotojas buvo pasiųstas velniop riebiu, rusišku keiksmažodžiu. O asmens įžeidimas yra traktuojamas, kaip viešosios tvarkos pažeidimas. 

Komandoje dirbantis asmuo į pagalbą pasikvietė policiją ir informavo juos, kad rašys pareiškimą. Netrukus pareigūnai prisėdo šalia „B tribūnos“ sirgalių ir anot klubo darbuotojo, juos pamatę aistruoliai patys paliko areną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.