EUROLYGA 2023

Trileris dėl „Žalgirio“ naujoko: Kaunas jau skelbia sutartį, o „Partizan“ rodo špygą

Kauno „Žalgirio“ vadovai tikina sukirtę rankomis su australu Jocku Landale'u, tačiau su šio žaidėju sutartį dar metams turintis serbų Belgrado „Partizan“ klubas raito nosį – jie tikina, kad Australijos žaidėjas nėra dar žalgirietis ir dar klausimas, ar jis prisijungs prie kauniečių ekipos.

Jock'as Landale'as<br>picknroll nuotr.
Jock'as Landale'as<br>picknroll nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 28, 2019, 4:13 PM, atnaujinta May 28, 2019, 4:25 PM

Serbijos žiniasklaidos portalas „Mozzart Sport“ pranešė, kad Lietuvos čempionai „Partizan“ komandai jau sumokėjo apie 250 tūkstančių siekusią išpirką ir abi pusės sutarė serbais – buvo nutraukta dar vienerius metus galiojusi sutartis.

„Žalgiris“ su J.Landale'u sudarė kontraktą pagal formulę 1+1. Serbų šaltinių duomenimis, 23-ejų puolėjo atlyginimas Kaune sieks nuo 250 iki 300 tūkstančių eurų.

Nors „Žalgiris“ oficialiai pristatė Landale'ą bendruomenei, „Partizan“ prezidentas Ostoja Mijailovičius neigia apie susitarimą tarp šių pusių.

„Landale'as yra 100 procentų „Partizan“ klubo žaidėjas, kuriam buvo suteiktas leidimas savaitei išvykti į JAV gydytis traumą. Kuomet tai buvo patvirtinta, pasklido naujienos, kad jis tapo „Žalgirio“ krepšininku. Oficialiai paskelbė ir pati Kauno ekipa. Visgi dar pažiūrėsime, ar jis persikels į „Žalgirį“ ar į kitą klubą“, – pranešė „Partizan“ vadovas.

Profesionalo karjerą „Partizan“ gretose pradėjęs atletas šį sezoną Europos taurėje vidutiniškai rinko po 11,2 taško, 6,5 atkovoto kamuolio, 1,8 rezultatyvaus perdavimo ir 15,1 naudingumo balo.

Pagal pastarąjį rodiklį Serbijos ekipoje jis buvo nepralenkiamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.