EUROLYGA 2023

„Žalgirį“ dominantis amerikietis dominavo serijoje prieš M. Kuzminsko klubą: fiksavo įspūdingą dvigubų dviženklių vidurkį

Milano „Olimpia“ ekipa sensacingai baigė pasirodymą Italijos krepšinio lygos pusfinalyje, kuomet serijoje iki trijų pergalių 0:3 nusileido Sasario „Banco di Sardegna“ ekipai.

 R.Thomasas<br> imago/scanpix nuotr.
 R.Thomasas<br> imago/scanpix nuotr.
 R.Thomasas<br> imago/scanpix nuotr.
 R.Thomasas<br> imago/scanpix nuotr.
 R.Thomasas<br> imago/scanpix nuotr.
 R.Thomasas<br> imago/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 3, 2019, 5:37 PM

Lemiamose serijos rungtynėse Mindaugo Kuzminsko atstovaujama ekipa išvykoje 96:108 (21:29, 31:22, 14:23, 23:15, 7:19) po pratęsimo nusileido Sasario „Banco di Sardegna“ klubui ir pralaimėjo seriją 0:3.

Turtingas Italijos klubas savo sudėtyje turi pakankamai talentingų žaidėjų, kuriems moka didžiulius atlyginimus. Visgi pinigai šiuolaikiniame krepšinyje nėra viskas. Tą įrodė ir kuklus „Banco di Sardegna“ klubas.

Pusfinalio serijos metu Sasario klube nesulaikomai rungtyniavo Kauno „Žalgirį“ dominantis RaShawnas Thomasas.

24-erių 203 centimetrų ūgio puolėjas per trejas serijos rungtynes vidutiniškai rinko po 20,3 taško, atkovojo po 12 kamuolių ir atliko po 2,7 rezultatyvaus perdavimo.

FIBA Europos taurėje krepšininkas pelnydavo po 15,3 taško, taip pat atkovodavo po 6,3 kamuolio ir atlikdavo po 2,1 rezultatyvų perdavimą. Šie rodikliai leido jam ir jo atstovaujamai ekipai triumfuoti FIBA Europos taurėje.

Pasak krepšinio ekspertų, šio žaidėjo kaina turėtų smarkiai išaugti ir aukštaūgis kitą sezoną persikels į turtingesnį Europos klubą. Krepšininkas pasižymi puikia kova po krepšiais. Be to, yra gana greitas ir plastiškas, todėl gali rungtyniauti ir centro pozicijoje, kuomet žaidžiama žemu penketu.

Prieš kelias savaites pasirodė kalbų, kad „Žalgiris“ aktyviai dėlioja kito sezono kontūrus, o jų radare atsidūrė ir R.Thomasas.

Visgi nieko konkretaus kol kas nėra žinoma, o puiki krepšininko forma atkreipia vis daugiau dėmesio iš pajėgių Europos klubų, todėl „Žalgiriui“ atsiranda vis daugiau konkurentų kovoje dėl šio žaidėjo.

Kauniečiai gegužės mėnesį pasirašė sutartį su aukštaūgiu Jocku Landale'u, kuris užims Brandono Davieso vietą. Pastarasis jau susikrovė lagaminus į Barseloną, kurioje atsotvaus „Barcelona“ klubui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.