EUROLYGA 2023

M. Grigonio sūnaus prosenelis V. Mačiulis užsiminė apie savo „gyvenimo“ ateitį: „Tai sunkus ir be atlygio triūsas“

Legendinis krepšinio žurnalistas Vidas Mačiulis prasitarė apie didelį triūsą be atlygio ir miglotą laidos „Krepšinio pasaulyje“ ateitį. Kelias dešimtis metų gyvuojanti laida yra neatsiejama žurnalisto gyvenimo dalis. 

Žurnalistas Vidas Mačiulis<br> lrytas.lt montažas
Žurnalistas Vidas Mačiulis<br> lrytas.lt montažas
Žurnalistas Vidas Mačiulis<br>M.Pata
Žurnalistas Vidas Mačiulis<br>M.Pata
Žurnalistas Vidas Mačiulis<br>D.Umbraso nuotr.
Žurnalistas Vidas Mačiulis<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 5, 2019, 12:18 PM, atnaujinta Jun 5, 2019, 12:20 PM

Antradienį Lietuvos krepšinio lygos (LKL) uždarymo ceremonijoje buvo apdovanoti geriausi sezono krepšininkai.

Į simbolinį geriausiųjų sezono žaidėjų penketuką pateko ir Kauno „Žalgirio“ gynėjas Marius Grigonis, kuris maloniai fotografams pozavo kartu su žmona Salomėja ir Vidu Mačiuliu.

Legendinis sporto žunralistas V.Mačiulis yra M.Grigonio žmonos senelis, todėl jiedu palaiko glaudžius, šeimyninius santykius. Negana to, visai neseniai „Žalgirio“ gynėjas ir jo žmona susilaukė naujagimio, kuriam skyrė Emilio vardą.

Visgi socialiniame tinkle „Facebook“ V.Mačiulis neiškentė ir atskleidė, kad laida „Krepšinio pasaulyje“ didelio pelno nesuteikia.

„Svajojau, kad „Krepšinio pasaulyje“ mane pakeis vaikaitė Salomėja arba jos brolis Justas, abu jau vedė šią laidą, ir puikiai (beje, juos pamatysite šį sekmadienį 16.20 val. „Lietuvos ryto“ TV kartos jubiliejinę 1100 laidą). Deja, matydami, koks tai sunkus ir be atlygio triūsas, „pabėgo“, kad kai ką parvestų“, – guodėsi V.Mačiulis.

Legendinės laidos kūrėjas pripažino, kad laidą kurti viliojo ne tik savo anūkus, bet ir M.Grigonį, o jam atsisakius, laidą žada perduoti ūgtelėjusiam Emiliui Grigoniui.

„Jeigu Marius nenorės šios, gal jau internetinės, laidos, palauksiu, kol Emilis Grigonis užaugs ir padovanosiu jam visą krepšinio pasauly! Ar pritariate?“, – ironiškai klausė V.Mačiulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.