EUROLYGA 2023

Išlindo yla iš maišo: du lietuviai Italijoje diskvalifikuoti už lažybų organizavimą

Du Lietuvos krepšininkai praėjusį sezoną Italijoje turėjo rimtų nemalonumų. Apie tai skelbia „Auksinis sporto komentaras“ savo paskyroje feisbuke.

 Lukas Grabauskas ir Deividas Pogužinskas Italijoje diskvalifikuoti už lažybų organizavimą.<br> Facebook nuotr./informatorevigevanese.it nuotr.
 Lukas Grabauskas ir Deividas Pogužinskas Italijoje diskvalifikuoti už lažybų organizavimą.<br> Facebook nuotr./informatorevigevanese.it nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 9, 2019, 9:47 PM, atnaujinta Jun 9, 2019, 9:52 PM

Lukas Grabauskas ir Deividas Pogužinskas, rungtyniavę Mortaros „Enrico Battaglia“ klube, 2018 metų gruodį buvo atleisti, nes Italijos krepšinio federacija pripažino, jog jie yra kalti dėl lažybų organizavimo.

Dėl to lietuviai buvo diskvalifikuoti iš Italijos krepšinio atitinkamai 4 ir 3 metams.

L.Grabauskas grįžo rungtyniauti į Lietuvą, kur gynė Šakių „Vyčio“ garbę, o taip pat jis atstovaus šaliai ir kaip 3x3 rinktinės narys Europos žaidynėse (birželio 21-30 dienomis Minske).

L.Grabauskas, pasirašinėdamas sutartį su „Vyčiu“, nurodė, jog Italijos klubą paliko „dėl bėdų komandoje“, nors Italijoje pasirodė ne vienas pranešimas, jog lietuviai atleisti dėl lažybų.

Lietuvos tuo metu šios žinios nepasiekė arba buvo ignoruojamos.

D.Pogužinskas grįžęs iš Italijos profesionaliai krepšinio nežaidė. Tačiau „Auksinio sporto komentaro“ žiniomis, D.Pogužinskas. šiuo metu Kinijoje su kitais Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) ir Regionų krepšinioo lygos (RKL) žaidėjais dalyvauja draugiškuose turnyruose. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją