EUROLYGA 2023

Vilniaus „Ryto“ dalininkų susirinkimas oficialiai įteisino klubo direktorių kaitą

Trečiadienį vykusiame Vilniaus „Ryto“ dalininkų susirinkime buvo patenkintas klubo direktoriaus Juliaus Sarapino atsistatydinimo prašymas. Naujuoju klubo direktoriumi paskirtas Rolandas Jarutis.

Rolandas Jarutis oficialiai tapo „Ryto“ klubo direktoriumi.<br>M.Kulbio nuotr.
Rolandas Jarutis oficialiai tapo „Ryto“ klubo direktoriumi.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 26, 2019, 4:12 PM, atnaujinta Jun 26, 2019, 4:15 PM

„Visų pirma noriu padėkoti visiems bendražygiams, kuriuos sutikau klube per šią neįtikėtiną septynerių metų kelionę „Ryto“ klube. Per šį laiką įgijau neįkainojamos sporto vadybos patirties, kuri man tikrai pravers tolesnėje karjeroje. Neatmetu ir to, kad mano ir „Ryto“ keliai dar susidurs“, – sako J.Sarapinas.

R.Jarutis sugrįžo į krepšinio klubą, su kuriuo 2000 metais jis tapo Lietuvos krepšinio lygos čempionu, o 2005-aisiais laimėjo ULEB taurę.

„Klubas išgyvena permainingą ir įdomų atsinaujinimo etapą. Dalininkai neslepia norų Vilniuje vėl suburti jauną ir ambicingą komandą. Žinau, kad turiu pakankamai patirties, žinių ir noro bei galiu prisidėti prie man brangios komandos atgimimo. Tuo pačiu už visus nuveiktus darbus noriu nuoširdžiai padėkoti Juliui Sarapinui“, – teigia R.Jarutis.

Praėjusiame sezone R.Jarutis darbavosi trenerio asistentu Kinijos Fudziano „Sturgeons“ klube.

Prieš tai jis vadovavo Šarūno Marčiulionio krepšinio akademijai, buvo Europos taurės ir Vieningos lygos turnyruose žaidusio Mariupolio „Azovmaš“ (Ukraina) klubo viceprezidentu ir vadovu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.