EUROLYGA 2023

Domantui Saboniui – palankūs signalai iš „Indiana Pacers“ klubo

Ar pastarąjį sezoną sezoną smarkiai patobulėjęs Domantas Sabonis liks „Indianos Pacers“ komandoje“ Oficialaus atsakymo į šį klausimą vis dar nėra, tačiau JAV sporto naujienų tinklo ESPN šaltiniai ramina – lietuvis turėtų likti šio klubo gretose.

D.Saboniui rengiamas naujas pasiūlymas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
D.Saboniui rengiamas naujas pasiūlymas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
D.Saboniui rengiamas naujas pasiūlymas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
D.Saboniui rengiamas naujas pasiūlymas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 29, 2019, 9:31 AM, atnaujinta Jun 29, 2019, 9:54 AM

Teigiama, kad „Pacers“ regi 23-ejų 211 cm ūgio puolėją starto penkete pozicijoje kartu su jaunąja klubo žvaigžde Mylesu Turneriu, o tai reiškia, jog ekipoje greičiausiai neliks Thaddeuso Youngo.

Antrąjį sezoną „Pacers“ komandoje ir trečiąjį apskritai NBA sužaidusiam Saboniui taip pat yra ruošiama nauja kur kas pelningesnė sutartis. Pirmaisiais metais Indianapolyje jis uždirbo 2,55 mln. JAV dolerių, o pastaraisiais – 2,66 mln. JAV dolerių.

ESPN apžvalgininko Zacho Lowe'o teigimu, NBA užkulisiuose netrūksta ir skeptiškai nusiteikusiųjų dėl D.Sabonio ir M.Turnerio dueto likimo.

Taip galvojančių padaugėjo „Pacers“ klubui naujokų biržoje 18-uoju šaukimu pasikvietus panašaus stiliaus žaidėją gruziną Gogą Bitadzę.

D.Sabonis antrojo sezono „Pacers“ gretose metu vidutiniškai rinko po 13,8 taško, atkovojo po 9,3 kamuolio ir atliko po 2,9 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.