EUROLYGA 2023

Nando de Colo svajones apie NBA iškeitė į „Fenerbahce“

Maskvos CSKA klubą palikęs prancūzas 32-iejų Nando De Colo kalbėjo apie NBA miražą, tačiau nutarė nesivaikyti briedžio, o rankoje turėti bent kiškį. Turkai skelbia, kad gynėjas pasirašė sutartį su Stambulo „Fenarbahce“ ekipa pagal formulę „2 plius 1“.

 Nando de Colo<br>G.Šiupario nuotr.
 Nando de Colo<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-07-05 16:47

N.De Colo bandė prisivilioti ir karališkasis Madrido „Real“ klubas, tačiau prancūzas aiškino, kad jis turi šansų sugrįžti į NBA. Prieš septynerius metus krepšininkas debiutavo „San Antonio Spurs“ klube, o 2014-siais perėjo į „Toront Raptors“ ir baigė savo karjerą šioje ekipoje vasario 20-ąją: jį pakeitė Austinas Daye.

„Fenerbahce“ neplanavo kviestis prancūzo, tačiau NBA „Memphis Grizzlies“ ekipa išpirko serbo Marko Guduričiaus kontraktą, todėl Turkijos klubas juos investavo į N.De Colo įsigijimą.

Praėjusiame sezone Eurolygoje N.De Colo per 24 minutes įmesdavo 14,7 taško, atkovodavo 2,5 kamuolio, atlikdavo 3,4 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 16,4 naudingumo balo. Tačiau krepšininkas dukart buvo traumuotas ir praleido apie porą mėnesių be krepšinio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.