EUROLYGA 2023

„Raptors“ atsisakė komandoje turėti P. George‘ą ir R. Westbrooką

NBA sudrebino Kawhi Leonardo pasirinkimas karjerą tęsti „Los Angeles Clippers“ klube. Puolėjas „Clippers“ komandoje žais kartu su Paulu George‘u.

Toronto klube galėjo atsidurti Kawhi Leonardas, Paulas George'as ir Russellas Westbrookas.<br> AFP/Reuters/Scanpix nuotr.
Toronto klube galėjo atsidurti Kawhi Leonardas, Paulas George'as ir Russellas Westbrookas.<br> AFP/Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 6, 2019, 5:59 PM, atnaujinta Jul 7, 2019, 11:07 AM

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis istorijoje apie „Clippers“ ir „Thunder“ mainus kalba apie situaciją, kai Oklahomos klubo generalinis direktorius Samas Prestis kreipėsi į „Toronto Raptors“.

„Thunder“ norėjo keistis žaidėjais su „Toronto Raptors“ ir „Clippers“ komandomis.

„Raptors“ atsisakė mainais gauti P.George‘ą ir Russellą Westbrooką vietoje Pascalio Siakamo ir daugelio kitų žaidėjų bei šaukimų, nes Masai Ujiri nesutiko su tokiu pasiūlymu.

M.Ujiri nesijautė užtikrintas, jog P.George'o atėjimas padės išsaugoti K.Leonardą.

Svarstoma, kad K.Leonardas Toronte galėjo rungtyniauti kartu su P.George'u ir R.Westbrooku, sudarydami varžovams mirtiną krepšininkų trejetą.

A.Wojnarowskis rašo, kad prieš persikeldamas į „Clippers“, K.Leonardas klubo vadovams iškėlė sąlygą, kad nori žaisti kartu su P.George'u.

K.Leonardo taip pat norėję Los Angeles „Lakers“ didžiąją dalį „algų kepurės“ skyrė Anthony Davisui ir LeBronui Jamesui, todėl neturėjo galimybių dar priimti K.Leonardą ir P.George‘ą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.