EUROLYGA 2023

„Panathinaikos“ vadovas nori tikėti, kad Š. Jasikevičius sugrįš į Atėnus

Atėnų „Panathinaikos“ prezidentas Manos Papadopoulos kalbėjo ne tik apie praeityje padarytas klaidas komandos komplektacijoje, bet ir apie ateityje galimus klubo trenerius. Eurohoops.net rašo, kad jau 30-metų Atėnuose dirbantis M.Papadopoulos buvo paklaustas, ar „Panathinaikos“ bandė į trenerio postą pasikviesti Željko Obradovičių ar Šarūną Jasikevičių.

Šarūnas Jasikevičius ar Željko Obradovičius gali grįžti į Atėnus.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Šarūnas Jasikevičius ar Željko Obradovičius gali grįžti į Atėnus.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 21, 2019, 1:53 PM, atnaujinta Jul 22, 2019, 11:02 AM

„Nenoriu sakyti, ar buvo pastangos prisivilioti Ž.Obradovičių ar Š.Jasikevičių. Galiu tik pasakyti, kad kai kurie dalykai negali būti įgyvendinti. Tai tiesiog neįmanoma. Galima bandyti ir stengtis kažką daryti, bet pasitaiko, kad sutartyse nėra palikta sąlygų išvykti ar išpirkti kontraktą.

Jei jie būtų laisvieji agentai, mes rodytume savo pastangas. Jie abu yra ypatingos asmenybės“, todėl tos „pastangos“ turi būti skirtingos.

Vis tik šiems dviem žmonėms „pastangos“ yra kiek kitokios. Mes su jais (Š.Jasikevičiumi ir Ž.Obradovičiumi) palaikome puikius asmeninius santykius, nuolat bendraujame ir esame draugai.

Jie priklauso ir visada bus „Panathinaikos“ šeimos dalimi. Noriu tikėti, kad jie abu grįš į „Panathinaikos“. Tik nežinau, kokiose pareigose. Jie yra artimi „Panathinaikos“ (sistemai), bet aistruoliai negali iš mūsų reikalauti neįmanomų dalykų“, – sakė M.Papadopoulos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.