EUROLYGA 2023

Legendinio rusų krepšininko prognozė: R. Kurtinaičio „Chimki“ pajėgūs mesti iššūkį CSKA

Buvęs ilgametis Sovietų Sąjungos krepšinio rinktinės žaidėjas ir nusipelnęs Rusijos treneris Stanislavas Jeriominas, svarstydamas apie būsimąjį VTB Jungtinės lygos sezoną, gyrė Rimo Kurtinaičio treniruojamą Maskvos srities „Chimki“ komandą.

Stanislavas Jeriominas mano, kad Rimo Kurtinaičio treniruojamas "Chimki" pajėgus mesti iššūkį CSKA.<br> Sputnik/Twitter nuotr.
Stanislavas Jeriominas mano, kad Rimo Kurtinaičio treniruojamas "Chimki" pajėgus mesti iššūkį CSKA.<br> Sputnik/Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 29, 2019, 7:39 AM, atnaujinta Jul 29, 2019, 7:44 AM

Maskvos CSKA klubas prarado daugelį savo lyderių. Greičiausiai armiečių laukia sunkūs pereinamieji metai. Tuo metu „Chimki“ ir Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipos priešingai – įsigijo kokybišką krepšinį demonstruojančių žaidėjų ir smarkiai sustiprėjo“, – S.Jeriomino žodžius cituoja leidinys „Izvestija“.

S.Jeriominas prognozuoja, kad artėjantį sezoną gali nutrūkti CSKA krepšininkų hegemonija Rusijos krepšinyje.

„Manau, kad po daugelio metų pertraukos CSKA konkurentai turi realias galimybes išstumti armiečius iš pirmosios VTB Jungtinės lygos čempionato vietos. Prognozuoju, kad būtent šios trys komandos – CSKA, „Chimki“ ir „Zenit“ – kovos dėl Rusijos pirmenybių aukso medalių“, – leidiniui „Izvestija“ sakė S.Jeriominas.

„Chimki“ komandą pastaruoju metu sustiprino serbas Stefanas Jovičius, amerikiečiai Devinas Bookeris ir Jeremy Evansas, latvis Dairis Bertanis, rusai Sergejus Karasiovas, Timofėjus Mozgovas ir Jevgenijus Valijevas.

Pats R.Kurtinaitis savo sutartį su Pamaskvės klubu pratęsė iki 2021 metų.

Tuo metu į „Zenit“ ekipos trenerių štabą kitam sezonui atėjo dirbti dar vienas krepšinio specialistas iš Lietuvos – Ramūnas Cvirka. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.