EUROLYGA 2023

NBA nusivylęs J. Linas vis dėlto pasakė „ne“ Maskvos CSKA

NBA čempionu tapęs 30-metis Jeremy Linas nežada vykti į Europą. Jis atmetė Eurolygos čempiono Maskvos CSKA klubo siūlymą vieną sezoną pažaisti šioje ekipoje. Apie tai pranešė „Sportando“ žurnalistas Emiliano Carchia, teigdamas, kad su „Raptors“ NBA čempionu tapęs krepšininkas siekia tęsti karjerą stipriausioje pasaulio lygoje. Arba žvalgysis į Kiniją.

Jeremy Linas atsisakė žaisti Eurolygoje.<br>Reuters/scanpix nuotr.
Jeremy Linas atsisakė žaisti Eurolygoje.<br>Reuters/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-07-30 18:09

J.Linas ketina laukti pasiūlymų iš NBA, o jei jų nebus, galvos apie Kinijos krepšinio čempionatą. 30 metų 191 cm ūgio gynėjas NBA žaidė nuo 2010 metų, o per šį laiką atstovavo „Golden State Warriors“, „New York Knicks“, „Houston Rockets“, „Los Angeles Lakers“, „Charlotte Hornets“, „Brooklyn Nets“, „Atlanta Hawks“ ir „Raptors“ ekipoms.

J.Lino praėjusio sezono statistika per 19 minučių siekė 9,6 taško, 2,4 atkovoto kamuolio ir 3,1 rezultatyvaus perdavimo. Atkrintamosiose jis žaidė vos po 3 minutes, per kurias metė po 1,1 taško ir atliko 0,5 perdavimo.

Pats žaidėjas pastaruoju metu jaučiasi nusivylęs, nes šiuos metus jis vadina sunkiausiais gyvenime – krepšininkui nesiseka žaisti, kamuoja traumos ir nuo jo nusisuka NBA klubai. Apie tai jis kalbėjo atvykęs į kiniją.

„Yra toks posakis „kai pasieki dugną, vienintelis kelias veda tik aukštyn“, tačiau mano atžvilgiu atrodo, jog tas dugnas yra vis labiau pramušamas ir pramušamas. Laisvųjų agentų rinkai besiklostant taip sunkiai, jaučiu, jog NBA komandos vis labiau nusisuka nuo manęs. Visada žinojau, kad jeigu nors kažkam leisiu suabejoti manimi, taip ir atsitiks“, – kalbėjo ašarodamas J.Linas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.