EUROLYGA 2023

Po prancūzams skaudžios žinios – šansas L. Westermannui

Netektis Prancūzijos krepšinio rinktinėje – dėl kelio skausmų artėjantį pasaulio čempionatą praleis gynėjas Thomasas Heurtelis.

Leo Westermannas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Leo Westermannas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 8, 2019, 7:59 AM, atnaujinta Aug 8, 2019, 8:01 AM

Prancūzijos krepšinio federacija oficialiai praneša, kad gynėjas Barselonoje atliko tyrimus, kurie parodė, kad 30-ies metų 189 cm ūgio puolėjas yra patyręs kelio sausgyslės traumą.

Po šios netekties prancūzams gali tekti ieškoti pastiprinimo. Primename, kad rezervinėje Prancūzijos rinktinėje yra buvęs Kauno „Žalgirio“ gynėjas Leo Westermannas.

Prancūzijos žurnalistai svarsto, jog gynėjas turėtų būti iškviestas į komandos pasiruošimo stovyklą.

Pasaulio čempionate Prancūzija savo kovas pradės G grupėje kartu su Dominikos Respublikos, Jordanijos ir Vokietijos rinktinėmis.

Būtent šios grupės dvi geriausios komandos sekančiame etape sudarys kitą grupę su geriausiomis rinktinės iš lietuvių H grupės. Joje dar rungtyniaus Australija, Kanada ir Senegalas.

Išplėstinis Prancūzijos rinktinės kandidatų sąrašas: Frankas Ntilikina, Nando de Colo, Evanas Fournier, Nicolas Batumas, Rudy Gobertas, Andrew Albicy, Paulas Lacombe, Timothe Luwawu-Cabarrotas, Louisas Labeyrie, Amathas M’Baye, Adrienas Moermanas, Mathias Lessortas, Vincentas Poirier, Theo Maledon. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.