EUROLYGA 2023

Tragiškai sezoną pradėjęs „Vilkakalnis“ prisiviliojo buvusį LKL žaidėją

Regionų krepšinio lygos B grupės autsaideris Ignalinos „Vilkakalnis“ suskubo reaguoti į pirmųjų dviejų nesėkmių šleifą ir į komandą pasikvietė patyrusį krepšininką. Ignalinos komanda rankomis sukirto su praeityje net Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos nariu 32-ejų metų Karoliu Petrukoniu.

 Karolis Petrukonis<br>G.Šiupario nuotr.
 Karolis Petrukonis<br>G.Šiupario nuotr.
 Karolis Petrukonis<br>M.Kulbis
 Karolis Petrukonis<br>M.Kulbis
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 5, 2019, 5:37 PM, atnaujinta Nov 5, 2019, 5:38 PM

212 cmūgio krepšininkas bus ne tik aukščiausias „Vilkalnio: komandoje, tačiau ir vyriausias. Per savo karjerą K.Petrukonis žaidė ne tik „Lietuvos ryto“ ekipoje, sostinės „Perle“, tačiau atstovavo estų Tartu „Rock“, Utenos „Juventus“, Kėdainių „Nevėžio“ klubams. Praėjusiame sezone jis dar varžėsi LKL pirmenybėse ir vilkėjo Pasvalio „Pieno žvaigdžių“ klubo marškinėlius.

Praėjusiame sezone LKL čempionate K.Petrukonis vidutiniškai žaidė po 13 minučių, per kurias pelnė po 5,1 taško, atsikovojo po 2,3 kamuolio, atliko po 0,4 rezultatyvaus perdavimo.

„Vilkakalnis“ tragiškai pradėjo sezoną – nusileido pirmame mače Kauno „Žalgirio 3“ komandai net 29:125, o po to Vytauto Didžiojo universiteto klubui 53:135.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.