EUROLYGA 2023

„Ryto“ treneris D. Adomaitis po pralaimėjimo „Neptūnui“: „Pelnydami 84 taškus turime galvoti apie pergalę“

Vilniaus „Rytas“ LKL čempionate sekmadienį patyrė jau ketvirtąjį pralaimėjimą – vilniečius Klaipėdoje 91:84 nuginklavo „Neptūno“ ekipa. Ji atsirevanšavo sostinės atstovams už nesėkmę Vilniuje 75:85.

Dainius Adomaitis<br>R. Danisevičiaus nuotr.
Dainius Adomaitis<br>R. Danisevičiaus nuotr.
Dainius Adomaitis<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Dainius Adomaitis<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Dainius Adomaitis<br>R. Danisevičiaus nuotr.
Dainius Adomaitis<br>R. Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 24, 2019, 10:18 PM, atnaujinta Nov 24, 2019, 10:35 PM

Po skaudžios nesėkmės „Ryto“ treneris Dainius Adomaitis tikino, kad komandai pritrūko kietos gynybos – ji buvo per minkšta „Neptūno“ komandai.

„Žaidėme labai minkštai gynyboje, daugelyje situacijų leidome jiems pelnyti taškus, neišprovokuodami baudos puolime, individualiai praleisdavome varžovus į stiprias rankas, neišnaudojome bonuso situacijų – tą akcentavome prieš rungtynes.

Tomas Delininkaitis – metikas, vis tiek sugebame jam leisti įmesti 4 iš 4 tritaškių. Tai yra neatleistina, tai maži dalykai, kurie vaidina pagrindinę vaidmenį akistatos pabaigoje.

11 pramestų baudų... Atrodė, kad įmetę galėtume kontroliuoti rungtynes, bet tai psichologiškai davė per galvą ir varžovai išlygino rezultatą, mus minkštus sustumdami po krepšiu ir pelnydami taškus antrais šansais“, – kalbėjo D.Adomaitis.

Jis tikino, kad ekipa privalėjo privalo dengtis kur kas geriau: „Pelnydami 84 taškus privalome eiti turėdami tokį mentalitetą, kad laimėtume.

Kalba yra ne apie mūsų puolimą: juk yra 11 pramestų baudų, kiek dar metimų nepataikyta greitame puolime. Čia kalba tik apie gynybą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.