EUROLYGA 2023

„Lietkabelio“ varžovė „Manresa“ viename turnyre yra lyderė, kitame – autsaiderė

Panevėžio „Lietkabelio“ krepšininkai antradienį Čempionų lygoje susitiks su varžovais, turinčiais du veidus. Į Lietuvą atvykusi „Manresa“ komanda yra Ispanijos lygos autsaiderė, tačiau visai kitaip žaidžia Čempionų lygoje, kurioje pralaimi labai retai.

„Lietkabelio“ varžovė „Manresa“ viename turnyre yra lyderė, kitame – autsaiderė.<br>FIBA nuotr.
„Lietkabelio“ varžovė „Manresa“ viename turnyre yra lyderė, kitame – autsaiderė.<br>FIBA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 17, 2019, 2:45 PM

Manresos krepšininkai, tarp kurių yra lietuvis Deividas Dulkys, per aštuonis Čempionų lygos turus iškovojo šešias pergales ir A grupėje dalijasi pirmąją vietą su Sasario „Dinamo“ bei Ankaros „Türk Telekom“ komandomis. Tuo tarpu Ispanijos lygos lentelėje ieškoti „Manresa“ pavadinimo reikia labai ilgai – ši komanda laimėjo vos ketverias iš 13 rungtynių ir dalijasi 14-ąją vietą.

Panevėžio komanda Čempionų lygoje laimėjo trejas rungtynes ir dalijasi penktąją vietą su „Ostende“ ir Holono „Hapoel“ klubais. „Lietkebalis“ nedaug atsilieka nuo siekiamos ketvirtosios vietos, kurią užimantis Strasbūro SIG turi keturias pergales.

„Manresa“

Ispanijos lyga. Laimėjo 4 iš 13 rungtynių ir dalijasi 14-ąją vietą (lenkia tik po 3 kartus laimėjusias Sevilijos „Real Betis“ ir Madrido „Estudiantes“). Praėjusį šeštadienį svečiuose nugalėjo Badalonos „Joventut“ 106:104 (po pratęsimo; R.Toolsonas 30, D.Kravishas 18, E.Baezas 12, ... D.Dulkys 7). Tai buvo pirmoji „Manresa“ pergalė išvykose.

Lyderiai: R.Toolsonas (15,1 tšk.), D.Kravishas (11,6 tšk., 6,3 atk.kam.), L.Mitrovičius (10 tšk.) ir D.Perezas (5,2 tšk., 6,6 rez.perd.).

Čempionų lyga. Laimėjo 6 iš 8 rungtynių ir A grupėje dalijasi pirmąją vietą su Ankaros „Türk Telekom“ ir Sasario „Dinamo“. „Manresa“ abu pralaimėjimus patyrė žaisdama išvykose su Strasbūro SIG ir Holono „Hapoel“. Praėjusiame ture išvykoje nugalėjo Torūnės „Polski Cukier“ 121:102 (D.Dulkys ir W.Magarity po 20, D.Kravishas 18, J.Vaulet 16) ir pasiekė trečiąją iš eilės pergalę.

Lyderiai: R.Toolsonas (15,4 tšk.), D.Kravishas (11,8 tšk., 7,4 atk.kam.), W.Magarity (11,1 tšk.) ir D.Perezas (5 tšk., 7,6 rez.perd.).

Lietuvis. D.Dulkio vidurkis Ispanijos lygoje – 5,6 tšk., Čempionų lygoje – 8 tšk. Lietuvis net 20 taškų pelnė praėjusiame ture, o iki tol lygiai tiek pat – 20 taškų – buvo įmetęs per 4 rungtynes. Per rungtynes su „Dinamo“ jis pataikė tik 1 iš 13 metimų (1/6 dvitaškių, 0/7 tritaškių).

Pirmosios rungtynės. Manresoje „Lietkabelis“ pralaimėjo 70:76 (Ž.Šakičius ir T.Lekūnas po 11, M.Sajus ir K.Brownas po 9/ D.Kravishas 19, W.Magarity 17, R.Toolsonas 12, ... D.Dulkys 0).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Taking Regional Leadership in Green Finance