EUROLYGA 2023

Š. Jasikevičius gėrėjosi „Žalgirio“ pergale: „Man labai patiko“

Kauno „Žalgiris“ sekmadienį iškovojo įspūdingą pergalę Lietuvos krepšinio lygoje: žalgiriečiai net 105:64 sutriuškino Prienų „CBet“ klubą. Šalies čempionai šį sezoną trečią kartą LKL įmetė šimtą taškų, o 41 taško skirtumas – šį sezoną yra trečias pagal įspūdingumą. Be to kauniečiai pataikė net 12 tritaškių iš 25. Po šios sėkmės kauniečių treneris Šarūnas Jasikevičius negailėjo gerų žodžių visiems dvylikai savo auklėtinių, kurie pasirodė Prienuose ant parketo.

Šarūnas Jasikevičius<br>T.Bauro nuotr.
Šarūnas Jasikevičius<br>T.Bauro nuotr.
Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Šarūnas Jasikevičius<br>T.Bauro nuotr.
Šarūnas Jasikevičius<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 22, 2019, 7:46 PM, atnaujinta Dec 22, 2019, 7:47 PM

„Įspūdingas palaikymas, tikrai esame sujaudinti ir tikrai žaidėjai tai žinojo, – kalbėjo Šaras, mat į Prienus susirinko daugiau kaip 300 ekipos aistruolių. – Žaidėme penktas rungtynes per kokias aštuonias ar devynias dienas, todėl energija netryškome, tačiau mūsų veteranai Paulius Jankūnas ir Edgaras Ulanovas uždavė gerą toną.

Man labai patiko tai, kaip šiandien žaidėme. Gerbiame kiekvieną varžovą ir ne visada išeina sužaisti gerai, tačiau šiandien krepšinis, nusiteikimas ir fiziškumas buvo aukščiausio lygio. Nereikia žiūrėti, čia Prienai, „Chimki“ ar „Anadolu Efes“, komanda sužaidė puikiai“.

– Edgaras Ulanovas sužaidė rezultatyviausias karjeros LKL rungtynes, 24 taškai vos per 16 minučių. Kas leido taip pasirodyti?

– Mes to iš jo ir tikimės. Jis yra vienas iš tų mūsų pamatų ir turi rodyti tai kiekvieną kartą. Aišku, kiekvieną kartą tai nepavyks, visi esame žmonės, bet jis su Pauliu Jankūnu ir gerbėjais davė didžiausią impulsą.

Jaučiame, kad esame arti pergalių, bet reikia perlipti save ir viską pramušti, bet tai galima tik sunkiu darbu ir manau, kad tokie pasirodymai Lietuvos krepšinio lygoje padės tai padaryti.

– Erikas Venskus pasirodė antrame mače iš eilės. Kokia yra jo situacija komandoje?

– Jis tikrai yra protingas vaikis ir žino savo situaciją. Yra iškritusių žaidėjų, o treniruotėse jis tikrai padeda stumti į priekį veteranus.

Tiek jis, tiek Ramanauskas ateina į treniruotes iš dublerių ir mes jaučiame, kad jie mūsų nestabdo. Įsivaizduokite, jiems tai turėtų būti kažkoks įvykis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.