EUROLYGA 2023

Europos taurės sugrįžimo proga – ypatinga krepšinio šventė Vilniuje ir „Siemens“ arenoje

Europos taurės krepšinis po beveik mėnesio pertraukos grįžta į Vilnių: trečiadienį 19 val. „Siemens“ arenoje Vilniaus „Rytas“ varžybų „Top 16“ etape mes iššūkį Kazanės „Uniks“ komandai. Vilniaus klubas į areną atvykusiems sirgaliams žada padovanoti tikrą krepšinio šventę.

Vilniaus klubas į areną atvykusiems sirgaliams žada padovanoti tikrą krepšinio šventę.<br>V.Skaraičio nuotr.
Vilniaus klubas į areną atvykusiems sirgaliams žada padovanoti tikrą krepšinio šventę.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 7, 2020, 6:10 PM

„Džiaugiamės tuo, kad jauna mūsų komanda peršoko varžybų grupių etapą, o dabar su nekantrumu laukiame jau rytoj startuosiančių „Top 16“ kovų. Ta proga norime padovanoti visiems į areną atėjusiems mūsų fanams įsimintiną šventę su gausybe pramogų, dovanų ir, aišku, vyriška kova krepšinio aikštelėje“, – sako Vilniaus „Ryto“ direktorius Rolandas Jarutis.

Prieš rungtynes – „Ryto lobio“ paieškos Vilniuje

Dešimt pastabiausių Vilniaus komandos sirgalių galės patekti į „Ryto“ ir „Uniks“ susitikimą pasikinkę sėkmę „Ryto lobio“ žaidime. Trečiadienio dieną penkiose skirtingose Vilniaus vietose skirtingu laiku po komandos kepure bus paslėpti penki kvietimai dviems asmenims į vakaro mačą. Užuominas, susijusias su vietomis ir laiku, klubas visą dieną skelbs savo socialiniuose tinkluose, o kvietimai atiteks greičiausiai prie lobio atskubėjusiems ir jį radusiems žmonėms.

Arenoje – pramogos, dovanos ir speciali vaikų zona

Klubas pasveikins jau pirmąjį į „Siemens“ areną atvykusį #RytasFamily narį – jam atiteks raudoni „Ryto“ fano marškinėliai. Prieš rungtynes savanoriai visiems „Ryto“ fanams komandos spalvomis dažys veidus, o pirmuosius atvykusius tai pat pasitiks klubo simbolis Vilkas.

Vėliau Vilkas visus jaunuosius „Ryto“ fanus pakvies į specialią jiems skirtą erdvę: greta 114 arenos sektoriaus bus įrengta vaikų zona. Čia jie į apšilimą išlydės mylimą komandą, galės iš arti fotografuoti krepšininkus, o taip pat pasidaryti nuotrauką su Vilku.

Šiame susitikime Vilniaus „Ryto“ pristatymą skanduote „Trys gražiausios spalvos“ pradės „B Tribūna“, o prie jos prisijungti galės ir visi kiti arenoje esantys sirgaliai.

Varžybų ir pertraukų metu žiūrovai linksminsis didžiajame „Siemens“ arenos kube vyksiančiuose gitaros, būgnų, šokio ir bučinio konkursuose. Šį kartą klubas specialiais prizais apdovanos smagiausiai į kiekvieną iš šių žaidimų įsitraukusį sirgalių.

Komandą palaikantys fanai galės laimėti įvairių prizų ir rėmėjų konkursuose bei žaidimuose, o „Ryto“ marškinėlius sirgaliams dalins ir „Rytas Dance Team“ merginos. Beje, vieni iš jų bus papuošti visų komandos žaidėjų autografais.

Didžiosios rungtynių pertraukos metu žiūrovams savo 3 minučių programą pristatys „Modus Dance“ grupės jaunieji atlikėjai. Šis pasirodymas – pirmoji naujojo klubo konkurso „Ryto talentų šou“ dalis. Nuo šiol skirtingos šokių, akrobatikos ar kitokiais talentais pasižyminčios grupės linksmins arenose susirinkusius sirgalius visų Europos taurės ir LKL susitikimų metu.

Rungtynėms pasibaigus – susitikimas su „Ryto“ žaidėjais

Pasibaigus rungtynėms klubas visus ekipos fanus pakvies į susitikimą su dviem komandos žaidėjais. Jono Radzevičiaus vedamame renginyje sirgaliai galės pabendrauti su krepšininkais, užduoti jiems klausimus, nusifotografuoti su jais ar gauti žaidėjų autografus. Šis susitikimas prasidės prabėgus maždaug 10 minučių nuo finalinės rungtynių sirenos. Susitikimas įvyks arenos „BMW ložės“ bare.

Mačo spalva – raudona

Klubas kviečia visus komandos fanus į rungtynes atvykti pasipuošus raudonos spalvos komandos atributika. Ją taip pat galima bus įsigyti ir arenoje veiksiančiame „Ryto“ atributikos stende.

Vilniaus „Ryto“ ir Kazanės „Uniks“ susitikimas sausio 8 d. 19 val. vyks „Siemens“ arenoje Vilniuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.