EUROLYGA 2023

Po Europos sezoną nubraukusio pralaimėjimo D. Adomaitis guodėsi: „Lėmė viską smulkios detalės“

Trečiadienio vakarą Dainiaus Adomaičio auklėtiniai „Ryto“ krepšininkai svečiuose 69:82 (17:18, 21:24, 12:15, 19:25) pralaimėjo gyvybiškai svarbų Europos taurės „Top 16“ etapo E grupės mačą Kazanės „Uniks“ ekipai, nesulaukė palankaus rezultato iš Turkijos ir tai lėmė, kad vilniečių sezonas Europoje šiemet baigsis nepasiekus atkrintamųjų dvikovų.

Dainius Adomaitis<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Dainius Adomaitis<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Dainius Adomaitis<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Dainius Adomaitis<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 5, 2020, 11:44 PM, atnaujinta Feb 5, 2020, 11:52 PM

Po nesėkmės Tatarstane „Ryto“ likimas maždaug pusvalandį kabėjo ant labai plono plauko. Vilniečiams reikėjo laukti „Monaco“ klubo pralaimėjimo svečiuose prieš Stambulo „Galatasaray“ ekipą, tačiau pakiliai antrąją rungtynių pusę sužaidę kunigaikštystės krepšininkai šventė pergalę 91:79 ir užpūtė paskutines „Ryto“ viltis.

Tai reiškia, kad paskutinis grupės mačas su Stambulo „Galatasaray“ vilniečiams tebus formalumas.

Sostinės žaidėjai tragiškai metė tolimus metimus, pataikę vos 2 iš 13, tuo tarpu šeimininkai įmetė 13 iš 25, o dėl kamuolių „Uniks“ kovojo pagirtinai – susirinko 31, nors jų vidurkis ir buvo tik 24 kamuoliai. Vilniečiai – po krepšiais sugriebė 32 kamuolius.

„Sveikinimai „Uniks“, jie nusipelnė laimėti. Varžovai mus nubaudė už visas „50 prieš 50“ situacijas gynyboje, kai ėmėmės rizikose. Pagrindinės pralaimėjimo priežastys buvo smulkios detalės – varžovų antrojo šanso taškai. Taip taškus jie rinko aukštu procentu, 16 taškų pelnė vien kartodami metimus“, – teigė Dainius Adomaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.