EUROLYGA 2023

„Nevėžio“ klube – pokyčiai: pardavę L. Bieliauską padengs dalį skolų

Krepšinio klubas „Nevėžis“ pastaruoju metu itin stipriai dirba tam, kad klubas pagaliau pajėgtų pilnavertiškai funkcionuoti. Tam, be abejonės, reikia sumokėti itin dideles, metų metus besikaupusias skolas. Tiesa, krepšinio klubas neteko savo lyderio, tačiau klubo vadovai išlieka optimistiški.

 Lauryną Bieliauską pardavęs Kėdainių klubas uždirbo 40 tūkstančių.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Lauryną Bieliauską pardavęs Kėdainių klubas uždirbo 40 tūkstančių.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Lauryną Bieliauską pardavęs Kėdainių klubas uždirbo 40 tūkstančių.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Lauryną Bieliauską pardavęs Kėdainių klubas uždirbo 40 tūkstančių.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Eglė Kuktienė, rinkosaikšte.lt

2020-02-06 11:13, atnaujinta 2020-02-06 11:32

Keliasi į Ispaniją

Antras rezultatyviausias žaidėjas lygoje Laurynas Bieliauskas, nors ir turėjo galiojančią sutartį su „Nevėžiu“, abipusiu sutarimu buvo perleistas Ispanijos „Obradoiro CAB“. Klubo savininkas Aurimas Žemaitis teigia, kad klubas supranta žaidėjo norą kilti aukščiau.

„Žaidėjas pats parodė iniciatyvą, nes gavo pasiūlymą pereiti į Ispanijos aukščiausią lygą. Mes, žinoma, noro perleisti vieno iš komandos lyderio tikrai neturėjome, tačiau suprantame žaidėjo norą išbandyti save aukščiausiame lygyje, tad tam neprieštaravome“, – kalbėjo A.Žemaitis.

Ieškos pastiprinimo

Maža to, „Nevėžis“ gavo 40 tūkst. eurų išpirką, kuri padės išmokėti bent dalį susikaupusių skolų.

„Šiuo metu kaip tik ieškome komandai pastiprinimo, nes laukia dar dvejos varžybos. Vėliau laukia trijų savaičių langas, kuomet komandos nerungtyniaus, tad per tą laiką tikimės surasti lygiavertį žaidėją“, – viliasi klubo savininkas.

Skolas moka sąžiningai

Susikaupusios milžiniškos skolos tikra finansinė ir moralinė našta klubui. Tiesa, iki šių metų pradžios jau buvo sumokėta 80 tūkst. eurų skolų žaidėjams bei smulkiems kreditoriams iš asmeninių naujųjų „Nevėžio“ dalininkų lėšų.

„Turime susidėlioję skolų mokėjimo grafiką. Artimiausia įmoka laukia vasario mėnesio pradžioje, o dalis už perleistą krepšininką gautų pinigų bus skirta skolų padengimui.

Pirmiausia norime atsiskaityti su žaidėjais bei verslo subjektais. Didžiausios skolos su buvusiais dalininkais bus išmokėtos per artimiausius kelerius metus“, – kalbėjo A.Žemaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.