EUROLYGA 2023

Š. Jasikevičius po pergalės Kėdainiuose: „Norisi, kad per LKL mūsų vyrukai ateitų į Eurolygos lygį“

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius po Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionato rungtynių svečiuose prieš Kėdainių „Nevėžį“ ir užtikrintos pergalės 92:63 džiaugėsi auklėtinių pademonstruotų rimtu krepšiniu.

Šarūnas Jasikevičius stebi švieslentę.<br>G.Šiupario nuotr.
Šarūnas Jasikevičius stebi švieslentę.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 9, 2020, 7:54 PM, atnaujinta Feb 10, 2020, 4:39 PM

„Aš labai patenkintas šiandienos rungtynėmis. Tikrai vyrai žaidė rimtą krepšinį ir atsakė į varžovų fiziškumą. Visi gavo pažaisti. Jautėsi stiprumas komandos ir atmosfera. Taip, kad rungtynės iš mūsų pusės tikrai pavyko gerai“, – po dvikovos ir 20-osios sezono pergalės kalbėjo Š.Jasikevičius.

– Kiek svarbu šiame mače taip plačiai buvo panaudoti rotaciją, nes artėja KMT savaitė?

– Visą laiką norisi, kad per LKL mūsų vyrukai ateitų į Eurolygos lygį. Jie jau tą ir daro. Tikrai jaučiasi žaidimo pagerėjimas. Tiek mūsų veteranai, tiek jaunimas. Taip, rytoj (pirmadienį, vasario 10 d. – red. past.) turėsime laisvą dieną, o po to pradėsime ruoštis „Šiaulių“ rungtynėms.“

– Šiandien su komanda nebuvo K.C.Riverso. Kokios to priežastys?

– Su kulnu kažkas jam vakar... Nemanau, kad tai yra kažkas rimto. Bet sakė, kad pajautė lengvą diskomfortą. Net nepasakyčiau, kad tai trauma. Nusprendėme, kad pailsėtų truputį.

– Šį savaitgalį „Žalgirio“ jaunimas rungtyniavo Eurolygos jaunimo turnyre. Stebėjote rungtynes? Kokį įspūdį paliko jaunieji žalgiriečiai?

– Mažai pavyko pastebėti. Dabar važiuodami į Kėdainius žiūrėjome finalą. Labai sunku kažką pasakyti apie visą tą reikalą.

– Trečiąjį kartą jau žaidėte su Kėdainių ekipa šį sezoną. Kokį įspūdį per tuos mačus palieka šios komandos talentai broliai Kalaitzakiai?

– Gerą. Jie stengiasi, žaidžia agresyviai. Jaučiasi, kad jiems tai yra galimybė pasirodyti. Matosi jų didžiulės pastangos, tobulėjimas. Tikrai, manau, tai talentingi jauni vyrai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.