EUROLYGA 2023

Čekai paskelbė sudėtį, kuri atvyks į Lietuvą

Europos čempionato atrankos turnyro laukianti Čekijos rinktinė apsisprendė dėl žaidėjų, rungtyniausiančių artėjančiame atrankos lange.

Čekijos rinktinė.<br>Facebook nuotr.
Čekijos rinktinė.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 13, 2020, 2:09 PM

Rinktinės treneris Ronenas Ginzburgas ketvirtadienį paskelbė 14-os krepšininkų sąrašą, kurio pagrindą sudaro vietinėje lygoje rungtyniaujantys žaidėjai.

Čekai kovas C grupėje, kurioje taip yra ir Leituvos rinktinė, pradės vasario 21-ąją rungtynėmis namuose su danais (vasario 21-ąją), o vasario 24-ąją atvyks į Vilnių, kur kausis su Lietuva.

Čekijos rinktinės sudėtis:

Patrikas Auda (Boulazaco „Dordogne“, Prancūzija), Jaromiras Bohačikas, Vojtechas Hrubanas, Martinas Križas ir Martinas Peterka (visi „Nymburg“), Vaclavas Bujnochas, Jakubas Širina (Opavos „Opava“), Radekas Farsky (Brno „NMCITE 1“), Lubošas Kovaras, Šimonas Puršlas (Svitavajaus „Dekstone“), Vitas Krejčis (Saragosos „Casademont“, Ispanija), Lukašas Palyza („Olomoucko“), Petras Šafarčikas (Kolino „Geosan“), Tomašas Vyoralas (Pardubicės JIP).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.