EUROLYGA 2023

R. Jarutis papasakojo, kiek „Rytas“ turės jam sumokėti už paslaugas

Linui Kleizai pasitraukus iš Vilniaus „Ryto“ sporto direktoriaus pareigų aiškėja daugiau detalių apie jo konfliktą su komandos direktoriumi Rolandu Jaručiu ir jau įvardinta suma, kuri, neva, už „skautingą“ yra skirta pastarojo vadovaujamai agentūrai „LTU basketball agency“.

L.Kleiza ir R.Jarutis susipyko.<br>V.Skaraičio nuotr.
L.Kleiza ir R.Jarutis susipyko.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 15, 2020, 12:55 PM, atnaujinta Feb 15, 2020, 1:28 PM

Pokalbyje su Delfi.lt žurnalistu Mindaugu Augusčiu, R.Jarutis teigė, kad „Rytas“ už paslaugas jo įmonei sumokės 20 tūkst. eurų, o pinigai bus mokami už talentingų žaidėjų paieškas.

„20 tūkst. eurų yra metinis atlygis mano asmeninei įmonei, priklausantis pagal sutartį su dalininkais. Galite paskaičiuoti, koks išeina mėnesinis atlygis už mano atliekamą darbą, teikiamas paslaugas dirbant su visa klubo jaunimo sistema. Šiai dienai pagal tą sutartį nieko nėra išmokėta, galima sakyti, dirbu neatlygintinai, tik pagerėjus finansinei situacijai, tikiuosi, bus atsiskaityta“, – Delfi.lt žurnalistui M.Augusčiui sakė R.Jarutis.

Buvęs krepšininkas teigė, kad taip pat turi darbo sutartį su Vilniaus „Rytu“ kaip klubo direktorius.

„Taip, turiu ir darbo sutartį. Tai yra oficialu. Tai yra direktoriaus sutartis, o čia – atskirai už jaunimo programą. Du darbų frontai“, – Delfi.lt žurnalistui M.Augusčiui paaiškino R.Jarutis.

Tuo metu L.Kleiza pabrėžė, kad ši suma „Rytui“ yra didelė.

„Nematau prasmės reaguoti ir į man asmeniškai išsakytus kaltinimus apie, neva, tai klubo atliktus mokėjimus agentūrai, kurios direktoriumi aš esu. Mano ir klubo santykiai, taip pat ir finansinės sąlygos, su dalininkais buvo sutartos man jungiantis prie „Ryto“. Galiu tik užtikrinti, kad mūsų bendradarbiavimas vyksta laikantis visų sutartų ir apibrėžtų sąlygų“, – „Ryto“ klubo išplatintame pareiškime kiek anksčiau teigė R.Jarutis.

Lrytas.lt primina, kad „Ryto“ krepšinio klube nuo praėjusios savaitės vyksta direktorių kovos.

Po sporto direktoriaus L.Kleizos pareiškimo, kad jis traukiasi iš komandos, kaltinimų sulaukęs direktorius R.Jarutis atsikirto, kad tai yra bandymas kiršinti komandą.

43-ejų R.Jarutis, atėjęs į „Ryto“ klubą pernai, patikino, kad visiškai pasitiki treneriui Dainiumi Adomaičiu.

„L.Kleizos viešai išsakytos mintys apie mano ar klubo nepasitikėjimą vyriausiuoju treneriu Dainiumi Adomaičiu yra su realybe nieko neturintis pramanas. Mes visiškai pasitikime D.Adomaičiu, esame patenkinti mūsų jaunos komandos rodomais rezultatais“, – kalbėjo R.Jarutis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.