EUROLYGA

Grėsmė Eurolygos dvikovai: Prancūzijos valdžia atšaukė ASVEL namų rungtynes

Prancūzijos vadovai nusprendė imtis visų prevencinių priemonių, kurios užkirstų kelią koronaviruso plitimui. Sekmadienį neįvyks Prancūzijos krepšinio lygos lyderių mūšis tarp Vilerbano ASVEL ir „Monaco“ klubų.

Prancūzijoje atšauktos lygos rungtynės.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Prancūzijoje atšauktos lygos rungtynės.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-03-01 13:40, atnaujinta 2020-03-01 14:06

Skelbiama, kad mačas nukeltas neribotam laikui. Prancūzijoje taip pat atšaukti visi vieši susibūrimai uždarose erdvėse, kuriuose telpa daugiau nei 5 tūkstančiai žmonių.

Šalyje daugiau nei 100 žmonių jau yra užsikrėtę koronavirusu, o du iš jų jau mirė.

Toks Prancūzijos vadovų sprendimas gali sujaukti ir Eurolygos tvarkaraštį. Kovo 3-ąją ASVEL namuose turėtų priimti „Valencia“ krepšininkus.

Tiesa, kol kas nėra aišku ar tą pačią dieną įvyks ir mūšis Milane, kur „Olimpia“ turėtų priimti Madrido „Real“ krepšininkus.

Socialinėje erdvėje pasirodė pranešimų, kad ASVEL ir Milano klubai namų rungtynes žais tuščioje arenoje, į kurią negalės patekti nei sirgaliai, nei žurnalistai. Šią informaciją sekmadienio popietę patvirtino ir Eurolyga, tačiau pranešime teigiama, kad kol kas be žiūrovų mačą žais tik Milano ir Madrido žaidėjai. 

Kauno „Žalgirio“ dviguba Eurolygos savaitė turėtų būti ramesnė. Kauniečiai antradienį namuose priims Maskvos „Chimki“, o ketvirtadienį žais Rusijoje su Sankt Peterburgo „Zenit“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.