EUROLYGA 2023

R. Gobert'as „Jazz“ arenos darbuotojams ir kovai su koronavirusu skirs pusę milijono JAV dolerių

Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) „Utah Jazz“ klubo puolėjas prancūzas Rudy Gobert'as Solt Leik Sičio „Vivint Smart Home“ arenos darbuotojams, asmenims kovojantiems su koronavirusu Oklahomoje ir krepšininko gimtosios Prancūzijos sveikatos apsaugos sistemai skirs 500 tūkst. JAV dolerių. Apie tai skelbia skelbia portalas Eurohoops.net.

Rudy Gobert'as skirs 500 tūkst. JAV dolerių „Jazz“ arenos darbuotojams ir kovai su koronavirusu.<br> Zuma Press/Scanpix nuotr.
Rudy Gobert'as skirs 500 tūkst. JAV dolerių „Jazz“ arenos darbuotojams ir kovai su koronavirusu.<br> Zuma Press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 15, 2020, 8:26 AM, atnaujinta Mar 15, 2020, 8:27 AM

Arenos darbuotojų, kurie sustabdžius NBA čempionatą liko be pajamų šaltinio, atlyginimams „Jazz“ aukštaūgis skyrė 200 tūkst. JAV dolerių.

R.Gobert'as taip pat skirs po 100 tūkst. JAV dolerių kiekvienai šeimai, nukentėjusiai nuo COVID-19 viruso Jutos valtijoje ir Oklahomos mieste.

Tokią pat sumą prancūzas numatė ir Prancūzijai, kurioje kovojama su plintančiu koronavirusu.

„Jaučiuosi sujaudintas nenuilstamomis viso pasaulio žmonių pastangomis ir rūpesčiu tais, kuriuos jau paveikė COVID-19 virusas, ypač Jutos ir Prancūzijos bendruomenėse. Be to, labai vertinu (kovą su epidemija) Oklahomoje ir, žinoma, „Utah Jazz“ šeimoje atliekamą darbą“, – sakė R.Gobert'as. – Šie pinigai yra tik maža išraiška mano didžiulės padėkos visiems, kovojantiems su COVID-19 virusu.“

Daugiau negu 800 „Utah Jazz“ namų arenos darbuotojų rūpinasi, kad krepšinio rungtynių ar kitų renginių dieną žiūrovai galėtų pavalgyti, būti saugūs ir viskuo aprūpinti.

„Jazz“ dar liko 10 NBA čempionato rungtynių savojoje aikštėje. 

Šiuo metu yra atšaukti keturi koncertai, kurie turėjo būti surengti „Vivint Smart Home“ arenoje iki balandžio mėnesio pabaigos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.