EUROLYGA 2023

M. Kuzminskas ir M. Kalnietis – po padidinamuoju stiklu: tikrinami dėl viruso

Krasnodaro „Lokomotiv“ komandos žaidėjai ir treneriai bus nuodugniai tikrinami dėl COVID-19 viruso užsikrėtimo. Grėsmė Rusijos klubui su dviems lietuviais iškilo po VTB rungtynių Estijoje ketvirtadienį.

Mantas Kalnietis ir Mindaugas Kuzminskas yra tikrinami dėl koronaviruso.<br>G.Šiupario nuotr.
Mantas Kalnietis ir Mindaugas Kuzminskas yra tikrinami dėl koronaviruso.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 16, 2020, 6:33 AM, atnaujinta Mar 16, 2020, 6:34 AM

„Lokomotiv“ išvykoje 98:81 nugalėjo Talino „Kalev“ krepšininkus, tačiau penktadienį Estijos klubas paskelbė, kad vienas jų žaidėjas yra užsikrėtęs.

Tose rungtynėse iš lietuvių žaidė tik Mantas Kalnietis, per 28 minutes pelnęs 7 taškus, atlikęs 11 rezultatyvių perdavimų ir atkovojęs 3 kamuolius. Tuo tarpu Mindaugas Kuzminskas nebuvo registruotas dvikovai ir šią praleido.

Grįžusi namo Rusijos komanda buvo karantinuota ir pradėti tyrimai dėl galimo užsikrėtimo.

„Visi mūsų žaidėjai ir komandos personalas, kuris buvo Taline, dabar yra karantine. Klubo medikai bendrauja su visais, kurie grįžo į Krasnodarą. Šiuo metu komanda yra izoliuota, o visi jaučiasi gerai, simptomai dar niekam nepasireiškė.

Mes pastoviai palaikome ryšį su sveikatos apsaugos specialistais ir komandos nariai yra tikrinami dėl viruso. Tikimės per artimiausias dienas sulaukti rezultatų, tačiau iki tol visi bus karantine“, – oficialiam „Lokomotiv“ tinklalapiui teigė klubo prezidentas Andrejus Vedisčevas.

VTB ketvirtadienį dar nebuvo sustabdžiusi savo čempionato, o „Lokomotiv“ ir „Kalev“ rungtynės vyko be žiūrovų. Tiesa, VTB penktadienį galiausiai nusprendė nerizikuoti ir turnyrą laikinai sustabdė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.