EUROLYGA 2023

„B tribūna“ apžvelgė „Ryto“ sezoną: negailėjo kritikos vadovams

Vilniaus „Ryto“ sirgaliai sureagavo į netikėtai pasibaigusį Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezoną, o tuo pačiu ir sostinės klubo sezono pabaigą.

„B tribūna“ apžvelgė „Ryto“ sezoną: pagarba D. Adomaičiui ir kirčiai vadovams.<br>lrytas.lt nuotr.
„B tribūna“ apžvelgė „Ryto“ sezoną: pagarba D. Adomaičiui ir kirčiai vadovams.<br>lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 17, 2020, 8:57 PM

„Rytas“ Europos taurėje žengė į „Top 16“ etapą, tačiau prasimušti į atkrintamąsias Dainiaus Adomaičio žaidėjams nepavyko. LKL lygoje „Rytas“ liko antroje vietoje.

„Dar sunku suvokti, jog kitą kartą į savo tribūną rinksimės tik spalio mėnesį“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė „B Tribūnos“ atstovai.

„Taip pasiekta antra vieta tikrai nedžiugina, jau geriau sportiniu principu likti penktiems, nei taip „iškovoti“ sidabrą. Nors galvojame, kad buvo galima sekti stipriausių lygų pavyzdžiu, bet dabar jokio skirtumo nėra – galima sakyti banalų, bet teisingą dalyką, jog gyvenime yra ne tik krepšinis. Dabar visų galvose sveikata ir ramybė.“

„Ryto“ sirgaliai apibendrino keistą sezoną – gyrė trenerį, žaidėjus, tačiau kritikos negailėjo klubo vadovams.

„Atskirą padėką galime siųsti treneriui Dainiui Adomaičiui. Turbūt labiausiai už jo kantrybę ir profesionalumą. Už nepasididžiavimą ilgiau pabendrauti po rungtynių, vertiname tai. Galime pabrėžti, jog skirtingai nei negerb. Audra (Audra Ginelevičienė – red.), sunkiai vapėdama, teigė viename iš krepšinio portalų, B Tribūna niekada nekūrė jokių peticijų prieš trenerį. Didžiausia pagarba treneriui už tai, kad dirbo su visiškai kitokiu biudžetu nei jam buvo žadėta ir tai darė sėkmingai.

Tuo tarpu Audros pezalai krepšinio portale gerai apibūdino problemas klube. Apie tai galima rašyti atskirą straipsnį, bet jei žmogus bent kiek gaudosi krepšinyje ir domisi Rytu – jam viskas aišku“, – rašoma pranešime.

Lrytas.lt primena, kad dabar jau buvusi „Ryto“ komercijos direktorė Audra Ginelevičienė, pasirodo, yra Kauno „Žalgirio“ verslo klubo narė ir aktyviai palaiko kauniečius Eurolygos kovose.

Tai papiktino „B Tribūnos“ narius, kurių spaudimo neatlaikė ir „Ryto“ direktorius Rolandas Jarutis – jis galiausiai atleido A.Ginelevičienę.

„Ryto“ sirgaliai taip pat patikino, kad kitame sezone taip pat nesiruošia dalyvauti „Žalgirio“ ir „Ryto“ mūšiuose.

„Turbūt išskirtinis mūsų sezono akcentas – nebuvimas rungtynėse su Žalgiriu. Nebūsime ir kitą sezoną. Nebent kažkas kardinaliai keisis. Du pagrindiniai norai išlieka tie patys: turi būti atsisakoma nelogiškų bei neadekvačių baudų už necenzūrinius žodžius (selektyviai pasirenkama kokio stiprumo ar kokiu laiku yra panaudojamas keiksmažodis“, – rašo sirgaliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.