EUROLYGA 2023

Įtiko ne visiems: T. Kukočius supeikė dokumentiką apie M. Jordaną

Karantino metu buvo pradėta rodyti dešimties dalių dokumentikos serija „Paskutinis šokis“ (angl. Last Dance) apie „Chicago Bulls“ komandos 1997-1998 metų sezoną ir legendinį krepšininką Michaelą Jordaną.

 Tony Kukočius gynė dokumentikoje kritikuojamą komandos vadovą.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Tony Kukočius gynė dokumentikoje kritikuojamą komandos vadovą.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 25, 2020, 1:17 PM, atnaujinta May 21, 2020, 7:25 AM

„Paskutinis šokis“ sulaukė neįtikėtino populiarumo, tapo vienu žiūrimiausių ESPN produktu, o viešoje erdvėje netrūko skambių liaupsių iš žinomiausių pasaulio krepšininkų.

Tačiau tuometinis „Bulls“ komandos narys kroatas Tony Kukočius supeikė pirmąsias dalis. Jis užstojo jose kritikuojamą „Bulls“ generalinį direktorių Jerry Krause'ą.

„Labai tikiuosi, kad kitos dalys bus šviesesnės ir labiau nukreiptos į mūsų pergales, o ne kaltų ieškojimus, kodėl „Bulls“ nelaimėjo dar daugiau NBA titulų“, – „NBC Sports“ kalbėjo kroatas.

J.Krause'as „Bulls“ komandoje dirbo nuo 1985 iki 2003 metų. Gyvųjų tarpe jo jau nebėra, o mirė jis 2017-aisiais eidamas 78-uosius metus. Tačiau neretai jam buvo priekaištaujama, kad po M.Jordano pasitraukimo „Bulls“ dinastija buvo sugriauta.

„Žmonės apeliuoja, į tai, bet nesidžiaugia, ką jis nuveikė. Dabar jo jau nebėra, bet nemanau, kad jis negali apsiginti. Jis komandos vadovas, laimėjęs 6 NBA titulus. Įvardinkite bent penkis tokius žmones, kuriems tai pavyko padaryti“, – kalbėjo T.Kukočius.

„Paskutinis šokis“ Lietuvoje „Netflix“ platformoje buvo pradėtas rodyti balandžio 20 dieną. Tą kartą pasirodė pirmosios dvi dalys. Balandžio 27 dieną bus išleistos trečioji ir ketvirtoji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.