EUROLYGA 2023

C. Electra prisiminė šėliones su D. Rodmanu „Bulls“ salėje: „Mylėjomės beveik visur“

Didelio populiarumo sulaukusi dokumentika „Paskutinis šokis“ apie Michaelą Jordaną priminė ir įdomius faktus iš legendinės „Chicago Bulls“ komandos istorijos. Šį kartą dėmesio centre atsidūrė skandalingasis „Bulls“ kovos dėl atšokusių kamuolių asas Dennisas Rodmanas.

C.Electra prisiminė nuotykius su D.Rodmanu.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
C.Electra prisiminė nuotykius su D.Rodmanu.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
M.Jordanas ir skandalingasis D.Rodmanas.<br>ZumaPress/Scanpix nuotr.
M.Jordanas ir skandalingasis D.Rodmanas.<br>ZumaPress/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 29, 2020, 11:09 AM, atnaujinta May 21, 2020, 7:24 AM

Krepšininkas savo šlovės metu įsiveldavo į skandalus, o jis nepraleisdavo progos šėlti su savo merginomis.

Vienu metu jis draugavo su JAV muzikos superžvaigžde Madonna, tačiau daugiausiai istorijų į viešumą iškilo jam būnant su antrąja savo žmona Carmen Electra.

Ketvirtojoje dokumentikos dalyje prisimenama istorija, kuomet tuometis „Bulls“ treneris Philas Jacksonas patenkino D.Rodmano prašymą duoti jam trumpų atostogų. Žaidėjas nulėkė į Las Vegasą, vėliau grįžo į namus Čikagoje, kur pratęsė linksmybes.

Nujausdamas M.Jordanas suprato, kad nors ir atostogų laikas jau baigėsi, tačiau D.Rodmanas treniruotėse nepasirodys. Nuvykęs į jo namus šį pristatė atgal į komandą.

Linksmybių metu Las Vegase D.Rodmaną lydėjo legendinio „Gelbėtojų“ serialo aktorė C.Electra. Ši buvo ir D.Rodmano namuose, kuomet pas jį įsiveržė M.Jordanas. Dabar ji žiūrėdama dokumentika apie tų dienų įvykius patikino, kad nežinojo kaip ir kuriam laikui D.Rodmanas gavo atsotogų.

„Pamenu, kad buvau pagiriota, o mes tiesiog miegojome ant žemės. Tuomet Dennisas atsikėlė, nes už durų jau laukė M.Jordanas. Aš mėginau slėptis, nes supratau, kad D.Rodmanas prisivirė košės. Man buvo šokas“, – pasakojo C.Electra.

Ji „The Times“ atskleidė, kad panašių nuotykių jos ir D.Rodmano gyvenime buvo ne vienas.

„Kartą jis užrišo man akis ir pasodinęs ant motociklo nusivežė. Kai man nuėmė raištį nuo galvos pamačiau, kad mes esame viduryje „Bulls“ treniruočių salės. Toliau sekė beprotiška naktis. Buvome tarsi du vaikai apsupti saldainių, mes valgėme ledus ir mylėjomės. Po velnių, tai darėme beveik visur: procedūrų kambaryje, salėje ant parketo, treniruoklių salėje.

Nuoširdžiai galvoju, kad Dennisui niekada daugiau neteko taip sunkiai paplušėti“, – juokaudama sakė C.Electra.

Tiesa, pora ilgai kartu neišbuvo. D.Rodmano ir buvusio „Playboy“ modelio santuoka truko nuo 1998 m. lapkričio iki 1999 m. kovo mėnesio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.