EUROLYGA 2023

„Partizan“ lenda iš pogrindžio – vėl treniruosis

Adrijos krepšinio pirmenybėse bei Europos taurėje sėkmingai kovojantis Belgrado „Partizan“ klubas pradeda treniruotes – teigiama, kad serbai pirmadienį treniruosis lauke. Italo Andrea Trinchieri auklėtiniai kol kas dėl labai griežtų karantino sąlygų Serbijoje negali eiti į sales.

„Partizan“ krepšininkai pradės treniruotes lauke<br>R.Danisevičiaus nuotr.
„Partizan“ krepšininkai pradės treniruotes lauke<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2020, 7:27 PM, atnaujinta May 4, 2020, 9:52 AM

Treniruotės turės vykti tik pagal galiojančias taisykles: su dviem treneriais individualiai tobulėti galės dar 8 krepšininkai ir 2 medicinos darbuotojai. Žaidėjai vienas nuo kito privalės laikytis mažiausiai 2 metrų atstumo – kiekvienas krepšininkas galės mėtyti tik į savo pastatytą krepšį.

„Partizan“ Europos taurės varžybų „Top 16“ etape E grupėje su 5 pergalėmis ir 1 pralaimėjimu užėmė pirmąją vietą ir žengė tarp 8 stipriausių komandų, o Adrijos lygoje su 17 laimėjimų ir 4 nesėkmėmis yra turnyrinės lentelės viršuje.

Jei atsinaujins Europos taurės kovos, manoma, kad bus rengiamas finalo aštuoneto kovos. Kur tai bus – nežinia, nors dar pradžioje buvo kalbėta, kad varžybas galėtų priimti Belgradas.

Į treniruotes nuo pirmadienio žada sugrįžti ir keli futbolo klubai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.