EUROLYGA 2023

NBA komentatorius įgėlė L. Jamesui: „Jis netampa jaunesnis, jam reikia šio sezono“

NBA komentatorius ir buvusi žvaigždė Paulas Pierce'as atsakė LeBronui Jamesui, kuris pareiškė, kad NBA sezono neįmanoma ir negalima atšaukti. Jis tikino, kad „Los Angeles Lakers“ žvaigždė galvoja tik apie save, o ne apie NBA.

 Paulas Pierce'as ir LeBronas Jamesas<br> AFP/Scanpix.com  nuotr.
 Paulas Pierce'as ir LeBronas Jamesas<br> AFP/Scanpix.com  nuotr.
 Paulas Pierce'as<br> AFP/Scanpix.com  nuotr.
 Paulas Pierce'as<br> AFP/Scanpix.com  nuotr.
 LeBronas Jamesas<br> AFP/Scanpix.com  nuotr.
 LeBronas Jamesas<br> AFP/Scanpix.com  nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 5, 2020, 1:03 PM

LeBronas Jamesas savaitgalį tviteryje patikino, kad negalima užbaigti šio sezono neišsiaiškinus nugalėtojo.

„Vadovai ar agentai nutars nutraukti sezoną? Tai netiesa. Aš nežinau, kas tuos gandus skleidžia. Kai tik bus saugu, turime sugrįžti žaisti čempionate. Aš pasirengęs – pasirengusi ir mano komanda. Niekas nieko neturi atšaukti“, – tikino NBA žvaigždė.

42 metų P.Pierce'as sakė, kad 35-erių L.Jamesas mąsto apie save.

„LeBronas supranta, kad šis sezonas jam labai reikalingas. Pagaklvokite, jis juk netampa su diena jaunesniu, jo žodis lygoje turi autoritetą, o jo klubas „Lakers“ yra aiškus favoritas laimėti NBA aukso žiedus.

Jei sezonas bus atšauktas, tai bus dar vienas LeBrono prarastas šansas tapti istorijos dalimi. Tuomet atsiras labai daug klausimų „o kas, jeigu...“, – sporto kanalui ESPN kalbėjo P.Pierce'as.

L.Jamesas savo pergalių kraityje turi tris NBA čempiono titulus, o „Lakers“ dar iki šio sezono sustabdymo garantavo sau vietą Vakarų konferencijos atkrintamuossiuose mačuose.

Praėjusį ketvirtadienį NBA klubų prezidentai kalbėjosi tarpusavyje ir iš esmės sutarė, kad vis dar yra būdų atnaujinti sezoną.

NBA klubo „Dallas Mavericks“ savininkas Markas Cubanas išreiškė optimizmą, jog stipriausia pasaulio krepšinio lyga lyga ras būdą išeiti iš koronaviruso spąstų.

„Kiekvieno tikslas yra grįžti žaisti ir bandyti rasti geriausia, ką galime suteikti lygai ir jos sirgaliams, – sakė „San Antonio Spurs“ vadovas R.C.Buffordas, po telekonferencijos su kitų komandų vadovais. – Ir mes visi tam rengiamės.“

Komandų prezidentai rengia reguliarius bendrus pokalbius, kaip ir generaliniai direktoriai, o pokalbiai tęsiasi per karantiną.

NBA yra sustingusi nuo kovo 12 dienos, o 259 likę reguliariojo sezono mačai nesužaisti.

Lieka neaišku, ar tos rungtynės bus sužaistos, jei NBA atgis, ar lyga iškart tęstųsi atkrintamosiomis varžybomis.

NBA komisaras Adamas Silveris irgi pabrėžė, kad vis dar atviras bet kuriai idėjai.

Konkrečių komandų sugrįžimo į pratybas datų nesigirdi, bet kai kurios komandos gali atverti savo sales savanoriškoms treniruotėms jau nuo gegužės 8 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.